Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


Matras ErgoMatras Medipas Ergo (pocketveer matras) :

Pocketvering betekent letterlijk: “zakjesveer”. Een pocketvering matras is een matras gevuld met veertjes die afzonderlijk zijn verpakt in zakjes. Dat zakje is gemaakt van een synthetische non-woven materiaal. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de anderen, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam.

Het aantal veertjes in de matras bepaalt hoe nauwkeurig het matras zich aan u kan aanpassen. Pocketveringmatrassen zijn leverbaar met verschillende hoeveelheden veren /m². Dit bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur en comfort van de matras.

Een matras met 5 ergonomische comfortzones zorgt ervoor dat de uitstekende delen (schouders) en de zwaardere delen (buik/heup) evenredig worden ondersteund. Matrssen met 7 ergonomische comfortzones zorgen ervoor dat alle lichaamsdelen (hoofd, schouders, taille, heup, bovenbeen, onderbeen en voeten) evenredig worden ondersteund. Deze comfortzones zijn symmetrisch opgebouwd. Hierdoor kan de matras regelmatig gedraaid worden en vergroot de duurzaamheid van de matras.

De veren zorgen er ook voor dat in de matras de lucht vrij kan circuleren wat heel goed is voor de ventilatie en vochtafvoer. De verschillende types van afdeklagen bepalen mede de levensduur van de matras.


Specificaties Matras Medipas Ergo :

De Medipas ergo pocketvering matras is 24 cm hoog! Met 7 zones voor exacte ondersteuning.
Het is een matras van hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 1000 veren per matras en afgewerkt met de beste HR 50 naturalis comfortkouschuimen. Het matras heeft een behaaglijk ligcomfort en een luxe afwerking. De Medipas Ergo matras is een paradepaardje in onze collectie.

Het ongekend ligcomfort komt mede door de speciale afdekschuimen en de speciale soft sense tijk afwerking. Vier stevige handgrepen maken de matras makkelijk hanteerbaar. Leverbaar in een stevige en soepele uitvoering.

Resume :

-24cm hoog

-7 Zone pocketveermatras

-Naturalis comfortlaag HR50

-Softsense hoes

-Aero flow systeem

-Luxe handgrepen

-Keuze uit soft en stevig

 

 


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap