CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


Vlair matrassen en toppersVlair combineert de kenmerken van zorgvuldig gekozen,volledig recycleerbare synthetische vezels en de mooiste ontwerppatronen die je in de natuur kan vinden. Het resultaat is een ongeëvenaarde combinatie van elasticiteit, drukverdeling en ventilatie.
Wanneer je Vlair combineert met een kwalitatief hoogstaande matras, dan zorg je ervoor dat de gebruiker bijzonder comfortabel kan slapen. Vlair is een hygiënisch, hypoallergeen, stofvrij en niet-toxisch product dat vrij is van verontreinigende stoffen.
Vochtigheid en lucht kunnen vrij door de open lagen van Vlair in uw matras of bekleding stromen, wat een optimaal slaapklimaat en -comfort levert. Wanneer het op ventilatie, veerkracht, flexibiliteit en duurzaamheid aankomt, bestaat er duidelijk niks beter dan de nieuwe Vlair. Vlair matrassen en toppers zijn uitermate geschikt voor mensen die veel zweten en/of erg warm zijn tijdens het slapen. Ook voor vrouwen die veel zweten tijdens de overgang is het een geweldig product wat veel ongemak hiervan wegneemt.


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap