De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


Baretti longitude matrassenEen team deskundigen die gespecialiseerd zijn in orthopedie, slaaponderzoek en productontwikkeling hebben hun jarenlange expertise verzameld in een
baanbrekend product: het resultaat is de Baretti Longitude matrassencollectie, die zich dankzij zijn bijzondere samenstelling perfect aan het lichaam aanpast en voor een ongekend slaapcomfort zorgt.

Uniek aan de Baretti collectie zijn de Longitude kamers in de lengterichting van de matras die 248 pocketveren bevatten. Deze kamers en veren zijn op unieke en gepatenteerde wijze parallel aan de rug geplaatst. De inspiratie hiervoor werd uit de sportwereld gehaald, waar o.a. skiërs en motorijders een gelijkaardige opbouw gebruiken voor hun beschermkledij. Wetenschappelijke tests hebben bewezen dat deze kledij niet alleen een beschermende maar bovendien ook een ontspannende functie heeft op de rug en wervelkolom. Op de Longitude matrassen slaapt men dus beter en wordt men uitgerust
wakker.

De Longitude kamers zijn verwerkt in een omhulsel van hoogwaardig koudschuim. Dankzij de combinatie van pocketveren en koudschuim beschikken de Longitude matrassen over de voordelen en het comfort van de beide materialen:
• Een perfect aanpassingsvermogen aan het
lichaam dankzij het koudschuim
• Optimale stabilisering van de wervelkolom
dankzij het Longitude kamersysteem
• Permanente ventilatie van de matras en dus
een aangenaam slaapklimaat
en goede vochtregulering

Het Longitude systeem

Elke Longitude kamer bevat een koppel parallelle veerstroken, zodat in een matras van 90cm breed maar liefst 248 pocketveren verwerkt zijn. De stabiliseringsfunctie van deze Longitude kamers wordt duidelijk zichtbaar bij een doorsnede van de matras: zoals bij een rugbeschermer liggen de kamers parallel aan de wervelkolom.Een matras is slechts zo goed als zijn bedbodem en ook hier bieden de Longitude matrassen verschillende voordelen. De combinatie van een Longitude matras met een lattenbodem vormt namelijk een matrix voor een perfecte ontspanning van de rug.


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap