Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


Business ClassBoxspring Business class:

Sinds kort is er een nieuw merk in de beddenmarkt: "Business class". Bedden van Business Class staan voor luxe en comfort. Alle producten van Business Class worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt. De boxsprings van de business Class zijn te bestellen in een vaste en een elektrisch verstelbare variant. De elektrische boxspringset van Business Class heeft verschillende stelmogelijkheden, zodat u in een goede houding bijvoorbeeld televisie kunt kijken of een boek kunt lezen in uw bed.

De boxspringset

Tegenwoordig worden boxsprings al populairder en is een boxspring niet meer weg te denken uit slaapkamers. Business Class heeft daarom drie geweldig nieuwe boxspringsets voor u klaar staan. De boxspringset bestaat uit twee matrassen en een topdekmatras, die op de twee boxspring boxen van de set rusten. Het topdekmatras zorgt voor een extra comfortabele laag, zodat u een optimaal slaapcomfort zult ervaren.

Matrassen

De matrassen en het topdekmatras die bij de boxspringset geleverd worden zorgen samen met de bedbodems en de boxsprings voor een geweldige comfortabele en ontspannen nachtrust. De matrassen hebben een kern van 500 pocketveren per vierkante meter en hebben een 7-zone indeling, zodat er goede ondersteuning wordt geboden aan de verschillende onderdelen van uw lichaam. Bij het topdekmatras heeft u de keuze voor een koudschuim-, traagschuim- of Talalay topdekmatras. Deze topdekmatrassen hebben ieder hun eigen kenmerken. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap