Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


Boxspring ParijsBoxspring Prijs:

De boxsprings van deze Europese merkfabrikant staan bekend om hun hoogwaardige afwerkingsniveau. Wij leveren de electrische boxspring compleet met hoofdbord, pocketvering matrassen met 7 zones, split oplegmatras 7 cm koudschuim, boxspring pootjes en een prachtige op kwaliteit geselecteerde meubelstof. 

Boxspringbodem inclusief pootjes
De boxspringbodem in deze electrische uitvoering 2 motoren heeft een verende box met pocketvering met een hoogte (exclusief pootjes) van 30 centimeter, wordt geleverd met pootjes van 7 centimeter hoog, 2 perfecte afgewerkte matrasremmers aan het voeteneind en een nette afwerkrand onderkant boxspring.

Bijgeleverde matras
Het bijgeleverde pocketvering matras heeft 7 zones en kan aan beide zijden beslapen worden. De matrassen zijn gestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. Het binnenwerk bestaat uit een pocketvering kern met 280 veren per m2. Dit matras is geschikt voor iedereen met een lichaamsgewicht tot 100 kg.

Bijgeleverde split oplegmatras/topper
Het bijgeleverde prachtige split oplegmatras en is van perfecte kwaliteit en bestaat uit koudschuim. De totale hoogte van deze topper is 7 centimeter.

Maten
De hoogte van het hoofdbord is 105 centimeter, de dikte is 15 centimeter en steekt aan beide zijden 10 cm uit. De boxspringbodem heeft een pocketvering met een hoogte (exclusief pootjes) van 30 centimeter. De pootjes hebben een standaardhoogte van 7 centimeter, het matras ongeveer 20 centimeter en het oplegmatras 7 centimeter. De totale hoogte van de boxspring is rond de 64 centimeter. 

De boxspring is te verkrijgen in een vaste en een elektrisch verstelbare variant. De te verkrijgen maten zijn: 140cm, 160cm en 180cm breed en 200cm en 210cm lang.

Specificaties

  • 1x gestoffeerd hoofdbord
  • 2x (elektrische) pocket boxen
  • 2x pockterveer matrassen
  • 1x luxe koudschuim topper
  • 8x luxe poten
  • In 1 kleur verkrijgbaar (Kleur: Cuper Antraciet )


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap