CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Het ontstaan van een glansrijke ondernemingVanaf† 2003 kwamen er†diverse vragen bij ons binnen of wij met Hafo Meubelen maatmatrassen aangepast aan het lichaam van een†cliŽnt konden leveren. In eerste instantie was het antwoord nee!††We leveren nu†goede matrassen maar niet††"custom made".

Daar de vraag bleef komen naar een goede nachtrust met aangemeten matrassen, zijn we daar verder op ingegaan. Hieruit is MEDIPAS ontstaan om op de vraag van de maatwerkmatrassen in te gaan waren wij van mening dat we dit niet onder de naam Hafo Meubelen moesten doen maar onder een gepaste naam passend naar de vraag van de CliŽnten van de fysiotherapeuten.Medi ( medisch verantwoord ) en Pas ( passend aan uw lichaam).

Naar heel wat gesprekken met fysiotherapeuten te hebben gevoerd zijn we tot een uniek concept gekomen. De 'Medipas matras'†Elke matras is "custom made" en op uw persoonlijke behoeften afgestemd.†

Op 1 mei 2012 is Medipas†als zelfstandig bedrijf verder gegaan. Nu niet meer onder de vlag van het moederbedrijf Hafo meubelen.

Wilt u meer over ons concept weten? Surf rustig rond op onze site. Wilt u meer informatie over de Medipas matras of ťťn van onze andere producten†neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail, of via het contactformulier.

met vriendelijke groet,

Het Medipas team.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap