Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Medipas slaapsysteem - matras en kussen op maatHeeft u fysieke klachten en kunt u daardoor ’s nachts niet of niet goed slapen? Een goed slaapsysteem is van essentieel belang om de nacht onbezorgd door te kunnen komen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van medisch verantwoorde slaapsystemen voor mensen die te maken hebben met klachten aan bijvoorbeeld rug, schouders, heupen en nek. Veel artsen, fysiotherapeuten en chiropractoren sturen hun cliŽnten door naar ons zodat wij bij hen een slaapsysteem op maat kunnen aanmeten.

Uw eigen slaapsysteem op maat

Kies voor een slaapsysteem op maat en ga onbezorgd de nacht in op een matras en kussen van Medipas. Wij hebben dit slaapsysteem samen met een team van fysiotherapeuten en chiropractoren ontwikkeld en het bestaat uit een matras en een kussen die volledig op uw lichaam worden aangemeten. Slaapt u al jaren slecht als gevolg van allerlei (fysieke) klachten? Het unieke Medipas slaapsysteem biedt verlichting!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of breng direct een bezoek aan onze showroom.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap