Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Slapen met herniaklachtenAls u elke dag moet slapen met herniaklachten dan kan de nacht voor u een ware kwelling zijn. Zeker als u slaapt op een matras of kussen dat u niet de juiste ondersteuning biedt.

Medipas slaapsysteem: ideaal bij herniaklachten

Slapen met herniaklachten gaat stukken beter als u kiest voor een matras en/of kussen op maat. Zo kan uw lichaam ’s nachts herstellen van uw activiteiten gedurende de dag. Het ideale bed is uiteraard voor iedereen anders. Wij inventariseren daarom uw slaapgedrag, uw huidige slaapsysteem en de lichamelijke klachten (zoals een hernia) en helpen u bij de keuze voor een geschikt en passend slaapsysteem. Heeft u last van een rughernia, kies dan voor ons matras op maat.

Wat is een hernia eigenlijk?

Bij een hernia is er een uitstulping van een tussenwervelschijf. Hierdoor raken zenuwen bekneld en kan er hevige pijn ontstaan. Soms kan de zenuw zelfs uitvallen. Een duidelijke oorzaak van een hernia is niet direct aan te wijzen al is het wel meestal het gevolg van zwaar tillen of door het doen van een onverwachte of ongewone beweging. Naast een rughernia kunt u ook last hebben van een nekhernia.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap