Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Slapen met nekherniaklachtenMoet u elke dag slapen met nekherniaklachten en heeft u behoefte aan een goede nachtrust? Voor veel mensen die te maken hebben met een nekhernia is de nacht soms een ware kwelling. U voelt dat u moe bent, maar door de pijn in de nek is het niet mogelijk om een comfortabele slaaphouding aan te nemen en ontspannen in slaap te vallen. Een perfect aangemeten kussen kan dan uitkomst bieden.

Medipas gezondheidskussen bij nekherniaklachten

Slapen met nekherniaklachten gaat een heel stuk beter als u kiest voor ons kussen op maat. Dit gezondheidskussen is voor iedereen anders qua samenstelling, want wij meten dit kussen geheel op uw lichaam en nekklachten aan. Zo zorgen wij voor een geschikt slaapsysteem.

Wat is een nekhernia eigenlijk?

Net als bij een rughernia is er bij een nekhernia een uitstulping ontstaan van een tussenwervelschijf in uw nek. De zenuwen raken hierdoor bekneld en dat kan een hevige pijn veroorzaken. Soms kan de zenuw zelfs uitvallen. De halswervelkolom bestaat uit zeven nekwervels en de meest voorkomende nekhernia’s liggen tussen de zesde en zevende nekwervel. Oorzaken van een nekhernia zijn veelal slijtage van de tussenwervelschijven en overbelasting van deze schijven, waardoor er uitstulpingen ontstaan.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap