CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Slapen met artroseWie lijdt aan artrose kan niet zonder een goed matras, want alleen dan is een goede nachtrust mogelijk. De drukverdeling op uw matras moet goed zijn, zodat u zo pijnloos mogelijk kunt slapen. Een speciaal aangemeten matras van Medipas zal het slapen met artrose dan ook een heel stuk draaglijker maken.

Dankzij Medipas beter slapen met artrose

Er is niet echt ťťn matras aan te wijzen dat geschikt is voor artrosepatiŽnten. De keuze voor het juiste matras is voor iedereen heel persoonlijk. Daarom kunt u bij Medipas een matras volledig laten aanmeten op basis van uw lichaam, uw klachten en de bijbehorende slaapvoorkeuren. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen. Kom naar onze showroom en laat direct een meting verrichten in onze speciale meetruimte. U zult zien dat u beter zal slapen met artrose op een Medipas slaapsysteem.

Meer informatie over artrose

In de geneeskunde wordt artrose aangeduid als een aandoening van het kraakbeen in de gewrichten. In de volksmond hoor je vooral de naam gewrichtsslijtage voorkomen. Artrose ontstaat als er meer gewrichtskraakbeen verloren gaat dan dat er door het lichaam geproduceerd wordt. Het kraakbeen wordt dan slechter en slechter en verdwijnt soms ook volledig. Het is een grillige ziekte, want u kunt ’s avonds nog zonder klachten naar bed gaan terwijl u de volgende morgen door hevige pijn en ontstekingen nauwelijks uw bed nog uit kan komen. Artrose komt voornamelijk voor in de gewrichten van knieŽn, handen, nek, schouders en heupen.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap