Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Slapen met heupklachtenHet is vaak zeer vervelend om te moeten slapen met heupklachten. ’s Nachts is de pijn het hevigst, met name als u op de aangedane heup ligt. Zo krijgt u niet de nachtrust die u nodig heeft en dat heeft vervolgens weer zijn weerslag op uw functioneren overdag.

Beter slapen met heupklachten

Als u beter wil kunnen slapen met heupklachten, dan is het belangrijk dat bij het slapen de druk zoveel mogelijk wordt weggenomen van uw heup. Het kan helpen om te gaan slapen met een kussen tussen de knieŽn. Maar ook een goed matras dat de druk op uw heup weet te verminderen kan uitkomst bieden. Onze matrassen hebben toplagen van traagschuim of Talalay latex, zodat de druk op uw heup tijdens het slapen zo minimaal mogelijk is. Daarnaast meten wij ons slaapsysteem volledig aan op uw lichaam, zodat wij u een optimaal slaapcomfort kunnen bieden. Breng eens een bezoek aan onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Wat zijn heupklachten?

Heupklachten, heupslijtage en heuppijn: problemen in het heupgewricht en de weefsels rondom het heupgewricht zijn erg vervelend.† U kunt een uitstralende pijn ervaren aan de voorkant en de zijkant van uw bovenbeen tot aan uw knie. Ook liesklachten kunnen optreden, meestal als gevolg van belasting. Vaak bent u erg stijf bij het opstaan en verdwijnen de klachten vervolgens langzaam binnen een uur. De oorzaken van heupklachten zijn zeer divers, maar de meest voorkomende oorzaken zijn heupartrose en een slijmbeursontsteking van de heup.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap