Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Slapen met nachtelijk zwetenSlaapproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Maar wist u dat ook nachtelijk zweten de oorzaak kan zijn van slaapproblemen? U wordt ’s nachts meerdere keren wakker omdat heel uw lijf en uw lakens bezweet zijn. Het steeds maar weer wisselen van beddengoed of slaapkledij kan uw slaap dan ook behoorlijk verstoren.

Verminderen van nachtelijk zweten

Als u last heeft van nachtelijk zweten, dan zoekt u naar een slaapsysteem dat goed ventileert. Als u kiest voor een slaapsysteem van Medipas, dan zorgen wij ervoor dat uw matras (en eventueel kussen) voorzien is van voldoende ventilatie. We meten het matras volledig op uw lichaam en uw klachten aan, zodat nachtelijk zweten tijdens het slapen wordt verminderd. Kom eens kijken in onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is nachtelijk zweten?

Wie lijdt aan nachtelijk zweten heeft extreem veel last van overmatige transpiratie. U zweet over uw gehele lichaam maar met name uw voorhoofd, hals en rug zullen er mee te maken krijgen. Oorzaken van nachtelijk zweten kunnen zowel uitwendig zijn (de kamer is te warm, het bed en de lakens ventileren niet goed) of een fysiek/medisch probleem zijn. Het kan komen door specifiek medicijngebruik zoals antidepressiva, cortisone en zware pijnstillers maar ook suikerziekte, slaapapneu, tuberculose en neurologische aandoeningen kunnen de aanstichter zijn van nachtelijk zweten.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap