Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Boxspring Vintage

“Boxspring Vintage”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Slapen met overgangsklachten (zweten)Slaapproblemen tijdens de overgang kunnen vele oorzaken hebben. Maar wist u dat†nachtelijk zweten de meest voorkomende†klacht is?†U wordt ’s nachts meerdere keren wakker omdat heel uw lijf en uw lakens bezweet zijn. Het steeds maar weer wisselen van beddengoed of slaapkledij kan uw slaap dan ook behoorlijk verstoren.

Verminderen van nachtelijk zweten

Als u last heeft van nachtelijk zweten, dan zoekt u naar een slaapsysteem dat goed ventileert. Als u kiest voor een slaapsysteem van Medipas, dan zorgen wij ervoor dat uw matras (en eventueel kussen) voorzien is van voldoende ventilatie. We passen het matras,†kussen en beddengoed zo veel mogelijk op uw lichaam en uw klachten aan, zodat nachtelijk zweten tijdens het slapen wordt verminderd. Kom eens kijken in onze†showroom†en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is nachtelijk zweten?

Wie lijdt aan nachtelijk zweten heeft extreem veel last van overmatige transpiratie. U zweet over uw gehele lichaam maar met name uw voorhoofd, hals en rug zullen er mee te maken krijgen. Oorzaken van nachtelijk zweten kunnen zowel uitwendig zijn (de kamer is te warm, het bed en de lakens ventileren niet goed) of een fysiek/medisch probleem zijn. De overgang (en de bijbehorende hormoonschommelingen)†is er hier ťťn van.†Het kan komen door specifiek medicijngebruik zoals antidepressiva, cortisone en zware pijnstillers maar ook suikerziekte, slaapapneu, tuberculose en neurologische aandoeningen kunnen de aanstichter zijn van nachtelijk zweten.


Vraag informatie aan

Download verwijzingScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap