Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op maat' voor apneu patiŽnten”


CPAP kussen 2.0

“CPAP kussen 2.0”


Zorgkamer New York

“Zorgkamer New York”


Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'

“Het Medipas Gezondheidskussen 'op-maat'”


De Medipas matras 'op-maat'

“De Medipas matras 'op-maat'”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Waarom kiezen voor Medipas uit Rijssen?

Kennis van het lichaam

Al onze medewerkers hebben een opleiding gevolgd voor (sport)masseur. Door deze opleiding hebben zij kennis en inzicht gekegen in het menselijk lichaam en de mogelijke aandoeningen. Deze kennis is essentieel bij uw begeleiding naar een goede nachtrust! 


Altijd het beste advies

Onze medewerkers weten door hun jaren lange ervaring wat betreft ligcomfort en hun genoten opleidingen als geen ander wat het beste bij u past en het meest geschikt is voor uw probleem of aandoening. Alles met maar één doel: U van uw klachten afhelpen! 


Service door nacontrole

Als u over bent gegaan tot aanschaf van ons slaapsysteem, dan houdt onze service zeker nog niet op. Een aantal weken na de aanschaf van uw nieuwe matras en hoofdkussen kunt u thuis uw ligcomfort laten controleren door een van onze opgeleide medewerkers. Zij komen naar u toe met de speciale meetapparatuur. Het voordeel van ons systeem is bovendien dat het (ook na verloop van jaren) aan te passen is, zodat u niet hoeft over te gaan tot de aanschaf van een compleet nieuw matras als er iets aan uw situatie verandert.


Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk internet- en reclamebureau uit Rijssen | Sitemap