Eindelijk comfortabel slapen en uitgerust wakker worden?

Doe de slaapscan binnen 2 minuten en ontvang persoonlijk advies!

Waardevolle inzichten gericht op uw situatie

Onderbouwd advies gebaseerd op kennis van het menselijk lichaam


Gratis advies van slaapspecialisten met jarenlange ervaring

Wij hebben al ruim 5.250 klanten geholpen


Uitgerust wakker worden

Het begint met een paar onrustige nachten en voordat je het weet wordt het een vicieuze cirkel van slapeloosheid. Slaapproblemen kunnen een enorme impact hebben op je leven. Zo kan een slechte nachtrust leiden tot vergeetachtigheid, gewichtstoename, depressiviteit en ernstige aandoeningen als hartklachten en een hoge bloeddruk. Veel voorkomende oorzaken zijn stress, een verkeerde slaaphouding en fysieke problemen. Medipas biedt de juiste ondersteuning voor mensen met rug- en schouderklachten, whiplash, artrose, bekkeninstabiliteit en andere fysieke klachten die jou slapeloze nachten bezorgen.


De slaapscan

Omdat goed slapen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, maar wij vinden dat dit het wel zo zou moeten zijn, hebben de experts van Medipas een slaaptest ontwikkeld. De Medipas slaapscan bestaat uit een korte vragenlijst, die ons inzage geeft in jouw problematiek. Eén van onze experts neemt vervolgens telefonisch contact op voor een gratis adviesgesprek op maat. Hierin bespreken we jouw persoonlijke situatie en leggen onze oplossingen voor.Laat je Inspireren!

Medipas Matras

Medipas werkt met specialisten met jarenlange ervaring in slaapproblematiek. Het gratis adviesgesprek is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gebaseerd op professionele kennis van het menselijk lichaam. Met het juiste advies en onze op maat gemaakte slaapsystemen zorgen wij ervoor dat jij weer lekker slaapt en uitgerust wakker wordt.


Onze specialiteiten:

- 52% medische slaapsystemen

- 40% kwalitatieve boxsprings

- 8% kussens


- 25 jaar ervaring

- 125 soorten boxsprings

- 5.250 klanten geholpen

Laat je Inspireren!

Wat zeggen onze klanten over ons?

Full Name

Position