Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team
  • 6

Van 30 april tot en met 2 mei staat Medipas Op de Zorgbeurs Twente in Enschede.Vanaf 2015 gelden er nieuwe wetten in de zorg. De zorgtaken van het Rijk worden overgeheveld naar de gemeenten waardoor mensen ergens anders naar toe moeten met hun zorgvraag. Om de huidige en toekomstige zorggebruiker wegwijs te maken, vindt er op 30 april, 1 en 2 mei de Zorgbeurs Twente plaats. In Go Planet Expo Hall in Enschede komen drie dagen lang alle facetten van zorg en gezondheid samen.

Op Zorgbeurs Twente komen alle professionals uit de zorg samen om bezoekers een zo compleet mogelijk aanbod te bieden. De beurs is met name bedoelt voor mensen die veel vragen hebben over hun gezondheid, het creëren van een gezonde leefstijl en de vergoeding van medische zorg en hulpmiddelen. Op Zorgbeurs Twente vinden zij de nieuwste producten, technieken en diensten uit de gezondheidszorg.

Tijdens de beurs worden er diverse lezingen gehouden. Onder andere Dr. Frank van Berkum zal in een drietal speeches zijn kennis over voeding overbrengen.