Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Als u  last heeft van slaapapneu kan dat een slechte nachtrust zorgen en mist u optimale slaapkwaliteit. Zeker als u slaapt op een  kussen dat u niet de juiste ondersteuning biedt.

Medipas slaapsysteem: ideaal bij Slaapapneu klachten

Slapen met slaapapneu gaat stukken beter als u kiest voor een kussen die specifiek het probleem aanpakt. Uw lichaam wordt zodanig gepositioneerd dat het ruimte maakt voor de CPAP apparaat en u een betere nachtrust zorgt.  Hierdoor wordt de slaapkwaliteit bevorderd en bent u de volgende dag energie voller wakker.  Wij kunnen u hierbij helpen. Na het inplannen van een afspraak komt u met uw CPAP masker bij ons langs. Eén van onze opgeleide medewerkers zal samen met u kijken welk kussen in combinatie met uw masker het beste is om zo min mogelijk druk tegen het masker te hebben tijdens het slapen.

Wat is een slaapapneu eigenlijk?

Slaapapneu ontstaat vaak bij mensen die een slap strottenhoofd hebben of een te slappe luchtpijp. Hierdoor sluit de luchtpijp af als u helemaal ontspant (OSAS). De ademhaling stopt dan even. Het zuurstofgehalte in uw lichaam daalt, waarna u vanzelf weer gaat ademen. Het kan zijn dat u dan wakker wordt of gewoon blijft slapen. Met name bij overgewicht kan slaapapneu optreden. Door de ademstops bent u overdag erg slaperig en niet goed uitgerust. U kunt zich minder goed concentreren. Doordat u minder alert bent, heeft u meer kans op een ongeval, bijvoorbeeld op het werk of in het verkeer.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.