Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Als u een whiplash opgelopen heeft, dan krijgt u vaak te maken met pijn in uw nek, hoofd, schouders en rug. Het is dan van belang om tijdens het slapen met een whiplash uw nek, hoofd en bovenste deel van de wervelkolom goed te ondersteunen.

Extra ondersteuning met een whiplashkussen

Met een speciaal whiplashkussen zorgt u ervoor dat uw hoofd en nek in een zogenaamde neutraalstand komen, waardoor er een anatomisch correcte slaaphouding ontstaat. Uw wervelkolom wordt tijdens het slapen met een whiplash optimaal gestabiliseerd en uw nek- en rugklachten nemen flink af. U slaapt niet alleen sneller in, maar u verblijft ook langer in een diepe slaap. Dankzij deze ontspannende slaaphouding heeft u meer energie voor de volgende dag en ontwaakt u zonder hoofd- en nekpijn.

Wat is een whiplash eigenlijk?

Een whiplash is letsel aan uw nek en/of (het bovenste deel) van uw rug als gevolg van een plotselinge gebeurtenis waarbij uw hoofd ineens krachtig naar voren en naar achteren bewogen wordt. Vaak betreft dit een verkeersongeval maar een whiplash kan net zo goed op het werk, het sportveld of thuis worden opgelopen. De beweging van het hoofd is te vergelijken met een zweepslag: vandaar de benaming whiplash.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.