Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

ls u lijdt aan de ziekte van Bechterew dan bent u ‘s ochtends zeer stijf in de rug, die tegelijkertijd ook pijnlijk aanvoelt. Opvallend is dat door te bewegen de pijnklachten geleidelijk aan kunnen verdwijnen. Dagelijkse oefeningen kunnen voorkomen dat uw rug nog meer krom gaat groeien. Ook in uw slaap is het goed als uw rug zo recht mogelijk wordt gehouden. Onze speciaal voor u aan te meten matrassen kunnen u hierbij zeer goed ondersteunen.

Medipas en slapen met Bechterew

Slapen met Bechterew gaat stukken beter als u slaapt op een matras dat speciaal voor u door ons is aangemeten. Het Medipas slaapsysteem zorgt ervoor dat uw rug recht blijft en zo veel mogelijk wordt ondersteund. Laat u door onze medewerkers optimaal voorlichten in onze showroom of laat direct een meting verrichten in onze speciale meetruimte. Maak een afspraak zodat we samen uw situatie kunnen bespreken.

Wat is de ziekte van Bechterew eigenlijk?

De ziekte van Bechterew is een gewrichtsontsteking van de wervelkolom en is vernoemd naar de Russische neuroloog en psychiater Vladimir Bechterew. Bij deze aandoening kan een ontsteking van gewrichten in de wervelkolom en het bekken tot pijn en stijfheid leiden. Ook in andere organen of orgaansystemen kunnen symptomen optreden. De pijnklachten treden vaak in golven op, zonder duidelijke redenen.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.