Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

En daar lig je dan in bed. Enorme hoofdpijn. Niet wetend waar je het zoeken moet. Zoveel pijn. Een borende pijn bij de slaap aan de rechterkant van het hoofd.

Het was op een nacht dat ik daar mee wakker werd. Het was het begin van een heel lang traject van onderzoeken, medicijnen proberen, nog eens onderzoeken en heel veel onzekerheid. Telkens de hoop dat de pijn weg gaat en niet meer terugkomt. Telkens de tegenvaller als de pijn wel weer terugkwam. Onzeker omdat de pijn zomaar ineens tijdens een gesprek op komt zetten en dan zo heftig wordt dat je niet meer kunt functioneren.

En dan komt uiteindelijk bij de neuroloog de diagnose: CLUSTERHOOFDPIJN

Daar loop je dan met gediagnostiseerde clusterhoofdpijn. Op zoek naar behandelingen of medicijnen. Al snel kwam ik er achter dat er geen behandelingen en medicijnen zijn die clusterhoofdpijn genezen.  De bekende medicijnen breken een aanval af maar de aanval komt onherroepelijk, meestal ’s nachts, terug.

Totdat.

Via mijn fysiotherapeut kwam ik in contact met Arie Nijkamp van Medipas bedden. Mijn fysiotherapeut vond dat er naar mijn huidige matras gekeken moest worden omdat mijn spierspanning uitzonderlijk hoog was en de aanval met name ’s nachts kwam.

Gelijk vanaf het eerste moment was Arie bijzonder betrokken en meelevend met mijn klachten en is zeer professioneel te werk gegaan. Er is in hele korte tijd een hele goed band ontstaan. Met behulp van zeer geavanceerde techniek is er een scan van mijn lichaam gemaakt en aan de hand daarvan is een matras op maat gemaakt waardoor de spierspanning afneemt.

Het matras was snel geleverd. Nadat ik ben gaan slapen op deze matras is de spierspanning enorm afgenomen. En wat bleek…. De hoofdpijn nam af en de aanvallen werden steeds minder. Doordat de spierspanning minder werd is er een aantal keer een ander blok in de matras gezet. Net zolang totdat ik de perfecte matras, afgestemd op mijn lichaam had.

Nu ben ik helemaal klachtenvrij en gebruik geen medicijnen meer!!

Ik wil niet zeggen dat bij iedere clusterhoofdpijn patiënt dit de uitkomst is maar ik zou zeggen: Bel Medipas, maak een afspraak en laat Arie een meting doen. Bij mij heeft het zo geholpen.

Bedankt voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben.!!

Een hele dikke duim voor het hele team van Medipas!!

Bart Scherrenburg

Ongeveer drie jaar geleden een apneu kussen gekocht bij medipas toen geholpen door Arie ben toen zeer serieus genomen met mijn probleem en dat kweekt vertrouwen! nu eind 2019 een boxspring met twee apparte matrassen gekocht de een voor mijn vrouw die matras is wat zachter en met latex dek laag afgewerkt en die van mij met koudschuim en de matras is veel harder omdat ikzelf veel zwaarder ben dan mijn vrouw wij zijn zeer goed geïnformeerd en geadviseerd door Mark alle tijd genomen en moeten zeggen nu wij er zes weken op slapen WOW! wat een bed zowel de afwerking kwaliteit als het comfort de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en zeker niet hoger dan bij de betere bedden specialisten  dit hebben wij vooraf natuurlijk ook gecheckt! erg erg tevreden over MEDIPAS

Jan

Een tijdje geleden heeft Medipas een nieuw matrasonderdeel en een nieuw kussen geleverd. Deze vernieuwing bevalt mij bijzonder goed, de rugklachten zijn verdwenen! Hopelijk kan ik hier weer een tijdje (klachtenvrij) mee vooruit.

Dick van den Noort

In 2017 hebben wij een prachtige boxspring besteld bij Medipas.  We zijn erg goed geholpen door Mark wat resulteerde in een perfect slaapsysteem op  maat.

Hans van der Stouw
Directeur Bandwerk merkenbouwers

Service is het credo! Al bij de eerste indruk kwam Mark Nijkamp op ons over als een gedreven specialist. Hij heeft vrijwel een hele avond besteed aan uitleg over allerlei keuzes bij het kopen van een goed bed. Vooral zijn deskundigheid viel ons daarbij op. Nadat wij het bed besteld hadden, kregen wij te maken met levertijd. Die liep echter voor ons onaanvaardbaar op. Maar Mark loste ook dit probleem uitstekend en heel professioneel op. Hij belde ’s avond en zonodig in het weekend. Niets was hem teveel. Gewoon klasse. Nu het bed eenmaal staat merken wij dat een goed bed beslist een gedegen en deskundige voorbereiding vergt. Wij genieten er van. Mark: dank voor je uitstekende begeleiding en support tijdens het traject. Medipasmatras: Zeer aanbevolen!! Fam. Nijkamp, Rijssen (geen familie)

Wim Nijkamp

Op aandringen van mijn vrouw ben ik gaan zoeken op Google naar een kussen die oplossingen zou kunnen bieden voor het slapen met een volgelaatsmasker van een c-pap apparaat omdat als je een zware apneu hebt zo een apparaat moet gebruiken. Na veel zoeken ben ik bij Medipas uitgekomen en moet zeggen dat mijn problemen erg serieus genomen werden,ook het inmeten van de kussen speciaal voor mij ging anders dan ik had gedacht,dus geen meetlint weegschaal en breedte van mijn schouders meten maar met zeer geavanceerde apparatuur werd de nekspanning en het gewicht van het hoofd gewogen met die gegevens is een gezondheidskussen  voor mij gemaakt. Toen ik dit kussen thuis kreeg en op bed had gelegd naast het kussen van mijn vrouw was het eerste wat ik dacht (dat is best veel geld voor zo weinig kussen) en toen ik er op ging liggen dacht ik moet dit het zijn? Maar na een nacht te hebben geslapen dacht ik “dat is best veel kussen voor weinig geld” en nu dat ik er al een tijdje op slaap is hij voor mij onbetaalbaar geworden. En waarom? Als u zelf apneu hebt zal u weten dat dit geen pretje is zeker niet om te slapen met een volgelaatmasker iedere keer als je je omdraait dan gaat het masker scheef zitten en heb je luchtlekkage dus moet je het masker weer recht zetten dit komt omdat het normale kussen te zacht is en je erin wegzakt dan heb je ook nog dat je onbewust continu ligt te zoeken naar de beste lig houding daar word je nog moeër van dan als je al bent en ook krijg je nek klachten! Als je dan een gezondheid/apneu kussen hebt dan kun je het slapen toch echt een stuk comfortabeler maken het luchtlekken en zoeken naar de beste slaaphouding zijn zo goed als voorbij ook de nekpijn is een stuk minder geworden,ik ben erg blij en tevreden met mijn apneu kussen echt een aanrader!!

Jan Kokhuis

Dankzij mijn behandelingen en het aangemeten slaapsysteem van Medipas dat ik sinds 15 december 2015 gebruik, ben ik dusdanig hersteld dat ik mijn werkzaamhden weer kan doen. Bedankt Medipas voor het goede advies!

Jack

Mijn vrouw had met een prijsvraag een kussen van Medipas gewonnen. Omdat zij al een soortgelijk kussen had, heb ik mij bij Medipas in Rijssen een kussen op maat laten aanmeten. Ik was benieuwd hoe dat beviel want ik had al maanden last van pijn in nek en schouders. "Geef jezelf de tijd om te wennen", werd mij nog gezegd. Maar na 1 nacht was ik al gewend en na 2 nachten was de pijn al verdwenen. Werkelijk een perfect kussen, dankzij de kennis van de mannen van Medipas. Dank!

Gerrit Bekkernens

Wij slapen  nu 3 weken op het nieuwe matras van Medipas en het bevalt ons super. We staan iedere morgen opgewekt en uitgeslapen op1

Aart Schaddenhorst

Ik ben Jan Wolters en auto-monteur van beroep, En train politie honden als hobby. Nu snap je wel dat deze twee dingen niet echt bevordelijk zijn voor je rug. En heb altijd al last gehad van mijn rug Ik heb al verschillende matrassen geprobeerd. Nu hoorde ik verschillende verhalen van medipas en hun matras Op-Maat en dacht ik: "Wat kan mij gebeuren? Ik heb alles dacht ik al geprobeerd". Maar deze matras had ik veel eerder moeten hebben! In het begin moest ik en mijn rug er echt aan wennen, Maar nu, wordt ik s'ochtends wakker met een uitgerust gevoel! En als ik eerder eens lekker kon uitslapen dan werd ik altijd wakker met rugpijn. En nu kan ik gewoon blijven liggen, Als je geen goede wekker hebt kan het zelfs voorkomen dat je je verslaapt en te laat komt. Kortom niks dan lof voor deze matras Op-Maat van MEDIPAS.

Jan Wolters

En ik ben ook een heeeeel tevreden klant!! Sinds oktober 2014 slaap ik op een op maat gemaakt kussen van Medipas. Mijn hoofdpijn en nekpijn zijn drastisch verminderd! Heel erg blij mee!!

Mijke Blankespoor

Echt lekker slapen begint pas op een medipas matras. Wij hebben ook elke dag gemak van ons bed!

Harrald Vosgezang