Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Niets is er zo erg als slecht of helemaal niet te kunnen slapen. De minuten lijken voorbij te kruipen en u kunt maar geen houding vinden om fatsoenlijk (en rustig) in slaap te vallen. Slecht slapen heeft ook direct gevolgen voor uw bezigheden overdag. U bent vaak sneller geïrriteerd, kunt zich minder goed concentreren en heeft soms problemen met het geheugen. Om nog maar niet te spreken van de vermoeidheid die u de hele dag kunt voelen.

Stop slecht slapen met een Medipas slaapsysteem

Slecht slapen kan verschillende oorzaken hebben en het vinden van de juiste oplossing is uiteraard afhankelijk van deze oorzaak. Een goed matras kan in elk geval zorgen dat de slaapproblemen fors worden verminderd. Een matras dat u goed ondersteunt, zorgt dat u geen druk ervaart en ontspannen kunt liggen. Bij Medipas heeft u de mogelijkheid om een slaapsysteem volledig aan te laten meten op basis van uw situatie. Zo slaapt u voortaan op een matras dat helemaal op uw lichaam, slaaphouding en (pijn)klachten is afgestemd.

Meer informatie over slecht slapen

Slecht slapen wordt ook wel slapeloosheid of insomnie genoemd en er zijn 3 verschillende vormen te onderscheiden. U heeft bijvoorbeeld moeite met in slaap vallen, u wordt tijdens de nacht erg vaak wakker of u wordt elke dag juist veel te vroeg wakker. Als deze slapeloosheid meerdere nachten aanhoudt, dan kan de aandoening chronisch worden. Dit heeft een zeer nadelige uitwerking op uw welzijn. Een aantal tip voor een betere nachtrust vindt u hier.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.