Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Slaapproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Maar wist u dat ook nachtelijk zweten de oorzaak kan zijn van slaapproblemen? U wordt ’s nachts meerdere keren wakker omdat heel uw lijf en uw lakens bezweet zijn. Het steeds maar weer wisselen van beddengoed of slaapkledij kan uw slaap dan ook behoorlijk verstoren.

Verminderen van nachtelijk zweten

Als u last heeft van nachtelijk zweten, dan zoekt u naar een slaapsysteem dat goed ventileert. Als u kiest voor een slaapsysteem van Medipas, dan zorgen wij ervoor dat uw matras (en eventueel kussen) voorzien is van voldoende ventilatie. We meten het matras volledig op uw lichaam en uw klachten aan, zodat nachtelijk zweten tijdens het slapen wordt verminderd. Kom eens kijken in onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is nachtelijk zweten?

Wie lijdt aan nachtelijk zweten heeft extreem veel last van overmatige transpiratie. U zweet over uw gehele lichaam maar met name uw voorhoofd, hals en rug zullen er mee te maken krijgen. Oorzaken van nachtelijk zweten kunnen zowel uitwendig zijn (de kamer is te warm, het bed en de lakens ventileren niet goed) of een fysiek/medisch probleem zijn. Het kan komen door specifiek medicijngebruik zoals antidepressiva, cortisone en zware pijnstillers maar ook suikerziekte, slaapapneu, tuberculose en neurologische aandoeningen kunnen de aanstichter zijn van nachtelijk zweten.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.