Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Moet u elke dag slapen met nekherniaklachten en heeft u behoefte aan een goede nachtrust? Voor veel mensen die te maken hebben met een nekhernia is de nacht soms een ware kwelling. U voelt dat u moe bent, maar door de pijn in de nek is het niet mogelijk om een comfortabele slaaphouding aan te nemen en ontspannen in slaap te vallen. Een perfect aangemeten kussen kan dan uitkomst bieden.

Medipas gezondheidskussen bij nekherniaklachten

Slapen met nekherniaklachten gaat een heel stuk beter als u kiest voor ons kussen op maat. Dit gezondheidskussen is voor iedereen anders qua samenstelling, want wij meten dit kussen geheel op uw lichaam en nekklachten aan. Zo zorgen wij voor een geschikt slaapsysteem.

Wat is een nekhernia eigenlijk?

Net als bij een rughernia is er bij een nekhernia een uitstulping ontstaan van een tussenwervelschijf in uw nek. De zenuwen raken hierdoor bekneld en dat kan een hevige pijn veroorzaken. Soms kan de zenuw zelfs uitvallen. De halswervelkolom bestaat uit zeven nekwervels en de meest voorkomende nekhernia’s liggen tussen de zesde en zevende nekwervel. Oorzaken van een nekhernia zijn veelal slijtage van de tussenwervelschijven en overbelasting van deze schijven, waardoor er uitstulpingen ontstaan.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.