Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Naast onze onze specialisatie in medisch verantwoorde slaapsystemen, zijn wij ook sterk in projectinrichting. De afgelopen jaren hebben wij de meest mooie en uiteen lopende projecten mogen uitvoeren. Hieronder een korte impressie van een aantal van deze projecten.

1. Gästehaus zum Steirischen Kuss

In opdracht van de familie Gunsing hebben we in mei 2014 15 kamers van hun Pension in mogen richten met boxsprings, matrassen, dekbedden, bedlinnen enz. Bijzonder bij dit project was de keuze voor verschillende hardheden en uitvoering van matrassen zodat voor elke gast van het hotel een juiste lighouding kan worden gegarandeerd. Daarnaast beschikt het pension over diverse toppers die in geval van nood kunnen worden ingezet. Voor meer informatie klik hier

2. Vakantiepark Mölke Zuna

In opdracht van de familie Van de Maat van vakantiepark Mölke hebben we in maart 2015 8 chalets opnieuw mogen inrichten met allerlei boxsprings, matrassen en toppers. Belangrijk bij de keuze van de producten was het ligcomfort voor de bezoekers van het park. Al jaren lang in de ergernis top 10 in de recreatie branche zijn de harde/slechte bedden. Bij vakantiepark Mölke is dit vanaf nu niet meer het gevel! U slaapt hier als een roosje.

3. Brandweer Twente regio Almelo

In opdracht van Brandweer Twente hebben we in augustus 2014 in de kazerne in Almelo boxsprings, matrassen en speciale hoeslakens geleverd voor mensen die erg zweten. In de kazerne blijven ’s nachts brandweerlieden slapen. Om ervoor te zorgen dat deze mannen uitgerust hun taak kunnen verrichten, heeft Brandweer Twente gekozen voor advies en producten van Medipas.