Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Vanaf  2003 kwamen er diverse vragen bij ons binnen of wij met Hafo Meubelen maatmatrassen aangepast aan het lichaam van een cliënt konden leveren. In eerste instantie was het antwoord nee!  We leveren nu goede matrassen maar niet  “custom made”.

Daar de vraag bleef komen naar een goede nachtrust met aangemeten matrassen, zijn we daar verder op ingegaan. Hieruit is MEDIPAS ontstaan om op de vraag van de maatwerkmatrassen in te gaan waren wij van mening dat we dit niet onder de naam Hafo Meubelen moesten doen maar onder een gepaste naam passend naar de vraag van de Cliënten van de fysiotherapeuten. Medi ( medisch verantwoord ) en Pas ( passend aan uw lichaam).

Naar heel wat gesprekken met fysiotherapeuten te hebben gevoerd zijn we tot een uniek concept gekomen. De ‘Medipas matras’ Elke matras is “custom made” en op uw persoonlijke behoeften afgestemd.

Op 1 mei 2012 is Medipas als zelfstandig bedrijf verder gegaan. Nu niet meer onder de vlag van het moederbedrijf Hafo meubelen.

Wilt u meer over ons concept weten? Surf rustig rond op onze site. Wilt u meer informatie over de Medipas matras of één van onze andere producten neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail, of via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Het Medipas team.