Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Fibromyalgie is een zeer vervelende aandoening en er is tot op heden nog geen remedie voor gevonden. Leren omgaan met de aandoening is vaak het enige wat er aan te doen is. Slapen met fibromyalgie is een hele opgave, met name omdat slaapstoornissen een van de bijbehorende klachten zijn. Een speciaal aangemeten slaapsysteem van Medipas kan wellicht helpen bij het verminderen van uw klachten.

Beter slapen met fibromyalgie dankzij het Medipas slaapsysteem

Een slaapsysteem kan de klachten van fibromyalgie nooit helemaal laten verdwijnen maar het kan uw klachten wel behoorlijk verminderen. U zult merken dat u een stuk beter slaapt op een speciaal op uw lichaam aangemeten matras en/of kussen van Medipas. In onze showroom vertellen onze medewerkers u er alles over en in de speciale meetruimte is het mogelijk om direct een meting te laten verrichten. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Maar wat is fibromyalgie eigenlijk?

Fibromyalgie staat ook wel bekend onder de naam ‘weke delen reuma’. De naam fibromyalgie betekent letterlijk pijn in bindweefsel en spieren. Het is een chronisch pijnsyndroom dat met name voorkomt onder vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Het bestaat uit algemene spierpijn en spierstijfheid die gepaard gaan met allerlei andere klachten: vermoeidheid (soms zeer extreem), slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, concentratie- en geheugenstoornissen, allergieën, darmklachten en temperatuurverhogingen. Veel patiënten die lijden aan fibromyalgie zijn vaak niet in staat om in het diepe slaapstadium te geraken.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.