Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Als u de diagnose scoliose gekregen hebt, dan is de bewegingsvrijheid van uw wervelkolom beperkt. Meestal zorgt dit ervoor dat u ’s nachts moeite heeft met slapen. Ook bij het opstaan kan er een uitstralende pijn optreden. Een specifiek op uw lichaam en klachten aangemeten matras kan dan uitkomst bieden.

Met Medipas beter slapen met scoliose

Bij Medipas kunt u een matras en een kussen aan laten meten dat geschikt is voor uw situatie. Hierbij houden we rekening met uw klachten, uw lichaam en uw slaaphouding. Bezoek onze showroom en laat ons een meting uitvoeren in de speciaal daarvoor ingerichte meetruimte. Ons Medipas slaapsysteem zorgt voor verminderde slaapproblemen en minder uitstralingspijn als u ’s ochtends weer opstaat.

Wat is scoliose?

Scoliose is een verkromming van de rug (zijdelings), die ervoor zorgt dat er één of twee bochten ontstaan in de wervelkolom. Gaat het om één verkromming dan spreken we over C-vormige scoliose. Bij twee verkrommingen wordt het een S-vormige scoliose genoemd. Vaak draait de wervelkolom ook over haar as, waardoor er tevens een bochel ontstaat. De oorzaak van scoliose is niet altijd aanwijsbaar; bij meer dan 65% van de gevallen is de reden onbekend.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.

Wij bevelen u de volgende producten aan: