Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Als u last heeft van hoge rugpijn, dan merkt u daar zowel overdag als ’s nachts de gevolgen van. Slapen met hoge rugpijn kan dan ook een vervelende aangelegenheid zijn. Het is vaak moeilijk om in slaap te komen met hoge rugpijn, simpelweg omdat u niet meer weet hoe u moet gaan liggen. Het belangrijkste is om er voor te zorgen dat de wervelkolom in een neutrale positie komt te liggen. Een speciaal voor u aangemeten matras van Medipas kan dan uitkomst bieden.

Goed slapen met hoge rugklachten: Medipas slaapsysteem

Slapen met hoge rugklachten is prima mogelijk als u slaapt op een Medipas slaapsysteem. Wij kunnen uw matras en bijbehorend kussen aanmeten op basis van uw specifieke rugklachten, uw lichaam en uw slaaphouding. Breng een bezoek aan onze showroom waar wij met speciale meetapparatuur voor u het ideale slaapsysteem samenstellen.

Wat is hoge rugpijn nu eigenlijk precies?

Hoge rugpijn betekent pijn in de bovenrug. Het komt erg vaak voor en kan zich op verschillende manieren uiten. De een heeft gewoon last van pijn in de rug, de ander van een stijve rug en soms kan hoge rugpijn zelfs zorgen voor pijn op de borst. Vaak voelt u de ergste pijn bij hoge rugklachten tussen de schouderbladen. De pijn ontstaat meestal geleidelijk en is veelal het gevolg van een verkeerde (werk)houding of een eenzijdig gebruik van de armen. Soms kan ook een plotselinge beweging (bijvoorbeeld als u zich vertilt of een verkeerde beweging maakt) de oorzaak zijn van hoge rugklachten.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.