Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Bekkeninstabiliteit zorgt ervoor dat u (tijdelijk) niet meer alles kan doen wat u voorheen deed. Rust nemen is dan ook erg belangrijk. Het vervelende van bekkeninstabiliteit is alleen dat u vanwege de pijn juist niet goed kan slapen. Uw lichaam (en met name uw bekken) heeft namelijk behoefte aan de juiste ondersteuning.

Beter slapen met bekkeninstabiliteit

Wie last heeft van bekkeninstabiliteit, heeft profijt van een slaapsysteem dat volledig is aangemeten op zijn of haar lichaam. Met ons matras en kussen op maat kunt u weer beter slapen met bekkeninstabiliteit dankzij de ondersteuning die ons slaapsysteem biedt. We houden rekening met uw klachten, uw slaaphouding en uw lichaam en meten alles volledig op uw situatie aan. Kom naar onze showroom of neem contact op voor meer informatie over ons slaapsysteem.

Wat is bekkeninstabiliteit?

Bekkeninstabiliteit wordt ook wel symfysiolyse genoemd en is een klachtenpatroon dat bij vrouwen tijdens de zwangerschap (maar met name ook in de periode na de zwangerschap) kan optreden. Het is eigenlijk een combinatie van pijn en bewegingsproblemen bij het bekken. De pijn zit meestal bij het schaambeen en in de onderrug. Pijn is meestal voelbaar bij of direct na abrupte bewegingen of bij het langer volhouden van bepaalde houdingen en bewegingen. Bekkeninstabiliteit komt (in mindere mate) ook voor bij niet-zwangere vrouwen en bij mannen.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.