Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Veel mensen hebben last van rugklachten en lage rugpijn. Vaak betreft het dan een zeurende of stekende pijn in de onderrug die uit kan stralen naar de benen en de billen. Het is vaak moeilijk om te gaan slapen met lage rugpijn omdat u gewoonweg niet weet hoe u moet gaan liggen. Bovendien kan een verkeerde slaaphouding de lage rugpijn verergeren. Van belang is dat de wervelkolom in een neutrale positie komt te liggen.

Goed slapen met lage rugklachten: Medipas slaapsysteem

Slapen met lage rugklachten hoeft helemaal niet vervelend te zijn als u kiest voor het Medipas slaapsysteem. Wij meten namelijk uw matras (en eventueel kussen) aan op basis van uw lichaam, uw specifieke rugklachten en uw slaaphouding. Bezoek onze showroom en kies voor een perfect aangemeten slaapsysteem, zodat slapen met lage rugklachten geen enkel probleem meer is.

Wat houdt lage rugpijn nu eigenlijk precies in?

Lage rugpijn is onder te verdelen in aspecifieke lage rugpijn en specifieke lage rugpijn. Ongeveer 90% van de gevallen met lage rugpijn betreft de aspecifieke variant. Er is dan geen duidelijk aanwijsbare oorzaak te vinden voor de klachten. De overige 10% betreft specifieke lage rugpijn en de rugklachten worden dan veroorzaakt door een probleem waar een specifieke behandeling voor vereist is. Voorbeelden van problemen die leiden tot specifieke lage rugpijn zijn onder andere een discus hernia, een wervelinzakking, metastase en de ziekte van Bechterew.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.