Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Als u elke dag moet slapen met herniaklachten dan kan de nacht voor u een ware kwelling zijn. Zeker als u slaapt op een matras of kussen dat u niet de juiste ondersteuning biedt.

Medipas slaapsysteem: ideaal bij herniaklachten

Slapen met herniaklachten gaat stukken beter als u kiest voor een matras en/of kussen op maat. Zo kan uw lichaam ’s nachts herstellen van uw activiteiten gedurende de dag. Het ideale bed is uiteraard voor iedereen anders. Wij inventariseren daarom uw slaapgedrag, uw huidige slaapsysteem en de lichamelijke klachten (zoals een hernia) en helpen u bij de keuze voor een geschikt en passend slaapsysteem. Heeft u last van een rughernia, kies dan voor ons matras op maat.

Wat is een hernia eigenlijk?

Bij een hernia is er een uitstulping van een tussenwervelschijf. Hierdoor raken zenuwen bekneld en kan er hevige pijn ontstaan. Soms kan de zenuw zelfs uitvallen. Een duidelijke oorzaak van een hernia is niet direct aan te wijzen al is het wel meestal het gevolg van zwaar tillen of door het doen van een onverwachte of ongewone beweging. Naast een rughernia kunt u ook last hebben van een nekhernia.

Waarom kiezen voor Medipas Matras?

  • 25 jaar ervaring.
  • Kennis van het lichaam.
  • Service door nacontrole.