Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Heeft u slaapproblemen en bent u op zoek naar een speciaal voor u aangemeten matras? U kunt bij ons terecht als u een verwijzing heeft gekregen van uw behandelend arts of therapeut. Dat kan een fysiotherapeut zijn, een chiropractor, een mensendiecktherapeut, een cesartherapeut, een ergotherapeut  of een podotherapeut. Vervolgens maakt u een vrijblijvende afspraak en komt u langs bij ons in onze showroom.

Uw persoonlijke slaapsysteem

Eerst krijgt u van ons een vragenformulier op basis waarvan wij een zo goed mogelijk beeld van uw klachten trachten te krijgen. Als dat bekend is, gaan we de metingen verrichten waarbij we gebruik maken van onze speciale meetapparatuur. Het is belangrijk om bij de meting de combinatie van matras en hoofdkussen te bepalen, want zij vormen samen het juiste ligcomfort voor u. Na de meting ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een prijsopgaaf van het voor u geschikte slaapsysteem.

Service

Als u over bent gegaan tot aanschaf van ons slaapsysteem, dan houdt onze service zeker nog niet op. Een aantal weken na de aanschaf van uw nieuwe matras en hoofdkussen kunt u thuis uw ligcomfort laten controleren door een van onze opgeleide medewerkers. Zij komen naar u toe met de speciale meetapparatuur. Het voordeel van ons systeem is bovendien dat het (ook na verloop van jaren) aan te passen is, zodat u niet hoeft over te gaan tot de aanschaf van een compleet nieuw matras als er iets aan uw situatie verandert.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van het Medipas slaapsysteem? Neem dan contact met ons op.