Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team
  • 6

Op 20 september 2014 organiseren 7 partijen een gezondheidsmarkt aan de Huttenwal te Rijssen. De gezondheidsmarkt duurt van 9.30 tot 14.00 en is voor iedereen gratis. Met informatiestands, gratis open inloopspreekuur en demonstraties zal er veel aandacht worden besteed aan verschillende mogelijkheden die er zijn om gezond en vitaal te worden of te blijven.

Op de gezondheidsmarkt kan men bij Chiropractiepraktijk Rijssen tot 13.00 terecht voor een open inloopspreekuur. Oefentherapie Cesar|Mensendieck informeert over Thuiszorghtherapie, gezond bewegen en hoe te leren leven en bewegen met Chronische Pijn. Bij Medipas is het mogelijk te ervaren hoe een medisch verantwoord slaapsysteem kan helpen bij ontspannen en pijnvrij slapen. Natuurgeneeskunde De Wildt presenteert een methode om verstoringen in het lichaam op te sporen en geeft informatie om deze problemen te verhelpen. De Orthokliniek introduceert natuurgeneeskunde als hulpmiddel bij afvallen en behandelen van allergieën. Dorsano Rugkliniek biedt een gratis rugscan aan en geeft voorlichting over het revolutionaire 3-stappenplan van DorSano tegen rugklachten.

Podotherapie ten Brinke informeert over behandelmogelijkheden bij voet-, knie-, heup-, en rugklachten biedt een gratis voetmeting en schoenadvies.

“Het is mooi dat zoveel partijen de handen ineenslaan” zegt Debby van Rijn, van Oefentherapie Cesar|Mensendieck. “Dit geeft voor veel mensen de mogelijkheid om in korte tijd kennis te maken met verschillende mogelijkheden om iets aan de gezondheid te doen.”

De deuren van de gezondheidsmarkt gaan open om 9.30 uur en tot 14.00 uur is het voor iedereen gratis inlopen. Aanmelden is niet nodig.