Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Slaap comfortabel op een matras op maat van Medipas

 • Ervaren slaapcomfort specialisten
 • Een comfortabel matras op maat
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Keuze uit 2 verschillende uitvoeringen

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  De beste nachtrust die u ooit hebt gehad

  De Medipas matras op maat

  Een Medipas matras is écht een matras op maat! Onze matrassen zijn ontwikkeld dat ze op elk gewenst moment naar uw lichaam kunnen worden aangepast, zonder dat u een nieuw matras hoeft aan te schaffen. Onze specialisten maken gebruik van speciale meetapparatuur om uw matras aan te meten. Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen. Wij kunnen u adviseren over welke variant het meest geschikt voor u is.

  Slaapt u slecht?

  Ontdek hoeveel verschil een matras op maat kan maken

  Onze werkwijze

  Intake

  Na een doorverwijzing van uw behandelend arts of therapeut maken we een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij Medipas. U krijgt van ons een vragenformulier om in te vullen.

  Meting en offerte

  De metingen worden verricht met speciale meetapparatuur. De combinatie van het matras en hoofdkussen wordt bepaald. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

  Levering en nacontrole

  Gaat u akkoord met de offerte, dan maken wij uw matras op maat. Na de levering kunt u er indien gewenst voor kiezen om uw ligcomfort te laten controleren door één van onze specialisten.