Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team
  • 6

11, 12 en 13 februari staat Medipas op de Gezond en Lifestyle beurs in Enschede. Op deze beurs is van alles te vinden op het gebied van Voeding, Welness, Zorg, Blessures en een pijnvrij leven. Dus wil je niets missen van de laatste ontwikkelingen? Kom dan langs op onze stand!

Nieuwe Gezond & Lifestyle beurs voorziet in behoeftes

De Gezond & Lifestyle beurs is een nieuwe en voor de regio unieke en professionele consumenten- beurs. Het aanbod aan standhouders is zeer breed met ondernemingen en instellingen op het gebied van onder meer zorg, voeding, wellness, blessures, sport en pijnbestrijding.

ENSCHEDE – De Gezond & Lifestyle beurs vindt plaats in de Twentehallen van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 februari. Voor standhouders is deze fraai opgezette beurs een uitgelezen mogelijkheid om hun kennis en kunde in een fraaie entourage te delen met zowel ouderen als jongeren.

Gezondheid en lifestyle ontmoeten elkaar

“Tijdens de drie beursdagen staat alles in het teken van het aanbieden van informatie aan de bezoekers die een gezonde leefstijl willen creëren en daar op een plezierige manier mee om willen gaan. De behoefte van aanbieders om die informatie te delen met consumenten die deze informatie juist willen krijgen is groot, maar er bestaat in de regio nog geen professioneel platform. Tijdens de Gezond en Lifestyle beurs vinden mensen op één plek alles wat ze hierover willen weten, waar alle facetten van gezond leven en lifestyle samen komen. Gezondheid en lifestyle vormen samen een breed thema waar ontzettend veel over valt te vertellen. Dat uit zich in aandachtsvelden als voeding, zorg, blessures, wellness, pijnbestrijding, sport en gezond ouder worden. Meer dan 120 professioneel ingerichte stands voorzien gezamenlijk in een brede maatschappelijke behoefte door middel van het verstrekken van informatie over de nieuwste producten, technieken en diensten.” Aldus de organisatie, Beursgroep Twente.

Laagdrempelig en met kortingsmogelijkheid

De organisatie wil de Gezond & Lifestyle beurs voor iedereen toegankelijk maken. Daarom is de entreeprijs bewust laag gehouden. “Voor € 8,- is de beurs toegankelijk voor iedereen tot 65 jaar en voor 65+-ers bedraagt de toegangsprijs € 1,50 euro. Wie echter in het bezit is van een kortingskaart heeft toegang voor slechts €4,- en mensen van 65 jaar en ouder betalen dan zelfs niets. Bovendien heeft elke bezoeker die in het bezit is van een afgestempelde kortingskaart ook nog eens recht op een korting van 50 procent op de toegangsprijs van het grootste indoor speelparadijs van Enschede, Avontura, dat ook in de Twentehallen is gehuisvest.” Het verblijf tijdens de beurs wordt extra aangenaam gemaakt door de mogelijkheid om op meerdere plekken de inwendige mens te laten verwennen door de professionele catering.

Praktische informatie

De Gezond & Lifestyle beurs in de Twentehallen aan De Reulver in Enschede is geopend op donderdag 11 februari van 13 tot 22 uur, op vrijdag 12 februari van 10 tot 18 uur en op zaterdag 13 februari van 10 tot 17 uur. Bij de Twentehallen is meer dan voldoende parkeergelegenheid en er stoppen bussen dichtbij. Kortingskaarten kunnen nu reeds gedownload worden via de website van de beurs. Ruim duizend mensen maakten al van deze gelegenheid gebruik. Kortingskaarten kunnen vanaf eind december ook door middel van de Beurs App worden verkregen.
Meer informatie: www.gezondenlifestyle.nl