Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
testimonials
team

Ontdek de luxe van natuurlijk slapen voor een betere nachtrust!

Eeuwen terug was het de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras en/of bed gemaakt van natuurlijke materialen zoals 100% natuurlatex, wol, katoen en hout. Een matras van zuivere natuurlijke materialen draagt bij aan een gezonde nachtrust. Maar waarom is slapen op natuurlijke materialen beter dan slapen op synthetische materialen? 
– Synthetische materialen zijn thermisch niet neutraal, ze houden makkelijk vocht en warmte vast.
– Natuurlijke materialen zorgen juist voor een betere ventilatie en vochtregulatie. Deze ventilatie zorgt ervoor dat de matrassen een zeer goede vochtregulatie hebben.
– De levensduur is hierdoor vele malen langer dan bij matrassen van synthetische materialen.
 

Slapen op natuurlijke materialen:

Matrassen en bedden van natuurlijke materialen worden over het algemeen handgemaakt. Bij de ontwikkeling en productie van deze handgemaakt bedden gebruikt men uitsluitend natuurlijke, duurzame en biologische materialen die lange tijd meegaan. Kokos, Katoen, Natuurlatex, Scheerwol en zijde zorgen samen voor een gezond slaapklimaat. Kenmerken van deze materialen zijn: heerlijk koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Onze houten bedden worden gemaakt van 100% FSC eikenhout. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, maar is ook een streling voor het oog!
Bedden van natuurlijke materialen worden zoals gezegd handgemaakt, hierbij wordt rekening gehouden met hoe u slaapt en wat uw gewicht en lichaamsbouw is, zo zorgen we dat voor een bed met een voor u optimale ondersteuning. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en- gewicht kiest u voor het beste verenpakket. Verschillende lagen katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en de beste vochtregulatie. Het gebruik van natuurlijke materialen is een ideale oplossing tegen het nachtelijk zweten.

Voordelen van natuurlijk slapen:

  • Uitstekende ventilatie
  • Uitstekende vochtregulatie
  • Milieuvriendelijk
  • Uiterst duurzaam
  • Hoge conformiteit