Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Slaap comfortabel op een gezondheidskussen van Medipas

 • Kwalitatief hoogwaardig gezondheidskussen op maat
 • Met ingebouwde nekondersteuning & schouderuitsparing
 • Kern van 60% natuurlatex voor maximale elasticiteit
 • Antiallergisch, stofvrij, koel en keerbaar

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Kies voor een Medipas gezondheidskussen op maat

  Uitgerust wakker worden

  Het Medipas gezondheidskussen is leverbaar in verschillende hoogtes en hardheden. Het wordt speciaal aangemeten en op basis van uw lichaamsbouw en behoefte aan ondersteuning op uw maat bestelt. Het gezondheidskussen is geschikt voor zowel rug- als zijslapers en kan bijzonder veel verlichting bieden voor mensen met slaapproblemen – ook wanneer deze veroorzaakt worden door fysieke klachten.

  Last van slaapproblemen door lichamelijke klachten?

  Ervaar verlichting met een gezondheidskussen

  Eigenschappen van het Medipas gezondheidskussen

  Kern van 60% natuurlatex

  Het Medipas gezondheidskussen heeft een kern van 60% natuurlatex. Deze zorgt er niet alleen voor dat uw kussen ’s nachts koel blijft, maar biedt ook een maximale elasticiteit en een optimaal ondersteunend comfort.

  Innovatief zonesysteem

  Het zonesysteem, dat voorzien is van een schouderuitsparing, biedt een stabiele ligging en een optimale ondersteuning voor de nekwervels. Daardoor liggen de luchtwegen altijd vrij en kunnen de zenuwbanen tot rust komen.

  Gebreide DAP® tijk

  De afritsbare, elastisch gebreide tijk, gemaakt van een gepatenteerd microgaren, absorbeert tot 40% meer vocht dan katoen en droogt tot vier keer sneller. Dit voorkomt het vochtig worden van de huid tijdens de slaap. Daarbij is de tijk wasbaar op 60 graden.

  Veelgestelde vragem

  U kunt het kussen komen testen in onze showroom. Eén van onze opgeleide medewerkers helpt u graag verder en kan u voorzien van kundig advies!
  Om hier een goed antwoord op te kunnen geven, is het verstandig om een afspraak in te plannen. Elk mens en elke klacht is weer net anders. Onze opgeleide medewerkers helpen u graag verder bij uw keuze!
  Dit is afhankelijk van het model. Over het algemeen zijn de kussens vervaardigd uit visco-elastisch schuim en/of een natuurlatex. E.e.a. afgewerkt met een anti-allergisch tijk die afritsbaar en makkelijk te reinigen is.
  De prijzen variëren per model en zijn er vanaf €60,- tot €175,-