Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team
  • by Redactie
  • 11 november 2020
  • 0

En daar lig je dan in bed. Enorme hoofdpijn. Niet wetend waar je het zoeken moet. Zoveel pijn. Een borende pijn bij de slaap aan de rechterkant van het hoofd.

Het was op een nacht dat ik daar mee wakker werd. Het was het begin van een heel lang traject van onderzoeken, medicijnen proberen, nog eens onderzoeken en heel veel onzekerheid. Telkens de hoop dat de pijn weg gaat en niet meer terugkomt. Telkens de tegenvaller als de pijn wel weer terugkwam. Onzeker omdat de pijn zomaar ineens tijdens een gesprek op komt zetten en dan zo heftig wordt dat je niet meer kunt functioneren.

En dan komt uiteindelijk bij de neuroloog de diagnose: CLUSTERHOOFDPIJN

Daar loop je dan met gediagnostiseerde clusterhoofdpijn. Op zoek naar behandelingen of medicijnen. Al snel kwam ik er achter dat er geen behandelingen en medicijnen zijn die clusterhoofdpijn genezen.  De bekende medicijnen breken een aanval af maar de aanval komt onherroepelijk, meestal ’s nachts, terug.

Totdat.

Via mijn fysiotherapeut kwam ik in contact met Arie Nijkamp van Medipas bedden.

Mijn fysiotherapeut vond dat er naar mijn huidige matras gekeken moest worden omdat mijn spierspanning uitzonderlijk hoog was en de aanval met name ’s nachts kwam.

Gelijk vanaf het eerste moment was Arie bijzonder betrokken en meelevend met mijn klachten en is zeer professioneel te werk gegaan. Er is in hele korte tijd een hele goed band ontstaan.

Met behulp van zeer geavanceerde techniek is er een scan van mijn lichaam gemaakt en aan de hand daarvan is een matras op maat gemaakt waardoor de spierspanning afneemt.

Het matras was snel geleverd. Nadat ik ben gaan slapen op deze matras is de spierspanning enorm afgenomen. En wat bleek…. De hoofdpijn nam af en de aanvallen werden steeds minder.

Doordat de spierspanning minder werd is er een aantal keer een ander blok in de matras gezet. Net zolang totdat ik de perfecte matras, afgestemd op mijn lichaam had.

Nu ben ik helemaal klachtenvrij en gebruik geen medicijnen meer!!

Ik wil niet zeggen dat bij iedere clusterhoofdpijn patiënt dit de uitkomst is maar ik zou zeggen: Bel Medipas, maak een afspraak en laat Arie een meting doen. Bij mij heeft het zo geholpen.

Bedankt voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben.!!

Een hele dikke duim voor het hele team van Medipas!!