Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team
  • by Hans van der Stouw
  • 8 februari 2018
  • 0
  • 0

Op aandringen van mijn vrouw ben ik gaan zoeken op Google naar een kussen die oplossingen zou kunnen bieden voor het slapen met een volgelaatsmasker van een c-pap apparaat omdat als je een zware apneu hebt zo een apparaat moet gebruiken.

Na veel zoeken ben ik bij Medipas uitgekomen en moet zeggen dat mijn problemen erg serieus genomen werden,ook het inmeten van de kussen speciaal voor mij ging anders dan ik had gedacht,dus geen meetlint weegschaal en breedte van mijn schouders meten maar met zeer geavanceerde apparatuur werd de nekspanning en het gewicht van het hoofd gewogen met die gegevens is een gezondheidskussen  voor mij gemaakt.

Toen ik dit kussen thuis kreeg en op bed had gelegd naast het kussen van mijn vrouw was het eerste wat ik dacht (dat is best veel geld voor zo weinig kussen) en toen ik er op ging liggen dacht ik moet dit het zijn? Maar na een nacht te hebben geslapen dacht ik “dat is best veel kussen voor weinig geld” en nu dat ik er al een tijdje op slaap is hij voor mij onbetaalbaar geworden.

En waarom? Als u zelf apneu hebt zal u weten dat dit geen pretje is zeker niet om te slapen met een volgelaatmasker iedere keer als je je omdraait dan gaat het masker scheef zitten en heb je luchtlekkage dus moet je het masker weer recht zetten dit komt omdat het normale kussen te zacht is en je erin wegzakt dan heb je ook nog dat je onbewust continu ligt te zoeken naar de beste lig houding daar word je nog moeër van dan als je al bent en ook krijg je nek klachten!

Als je dan een gezondheid/apneu kussen hebt dan kun je het slapen toch echt een stuk comfortabeler maken het luchtlekken en zoeken naar de beste slaaphouding zijn zo goed als voorbij ook de nekpijn is een stuk minder geworden,ik ben erg blij en tevreden met mijn apneu kussen echt een aanrader!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *