Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Beddenzaak Rijssen

 • Slaapadvies op maat
 • 25 jaar ervaring in slaapcomfort
 • Kussens, matrassen en beddengoed

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  De beddenzaak voor Rijssen e.o.

  Nooit meer slapeloze nachten!

  Medipas is dé beddenzaak voor Rijssen en omgeving. U vindt onze showroom aan de Ambachtsstraat 5, waar u van harte welkom bent om de voordelen van onze slaapsystemen zelf te ervaren! Onze specialisten voorzien u niet alleen advies op maat, maar stemmen onze producten ook helemaal af op uw wensen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar uw slaaphouding, lengte en gewicht, de mate van nachtelijk transpireren en naar eventuele allergieën. Voor elk slaapprobleem is een oplossing! We vertellen u er graag meer over.

  Verkeerde slaaphouding?

  Onze matrassen zijn de beste in bed!

  Droom weg op onze slaapsystemen

  Matrassen

  Gemiddeld brengen we een derde van ons leven slapend door. Goede ondersteuning is essentieel om klachten aan rug, nek en schouders te voorkomen. Onze  matrassen beloven u uitgeslapen ochtenden! Ze worden op maat gemaakt en voldoen aan al uw persoonlijke slaapwensen. Jouw matras wordt zo gemaakt, dat hij de juiste ondersteuning biedt en voldoende ventileert. Sweet dreamzzz!

  Gezondheidskussens

  Om ervoor te zorgen dat de rug- en nekwervels tijdens het slapen in een rechte lijn liggen, is ook een goed kussen een basic in bed. Onze gezondheidskussens zijn leverbaar in verschillende hoogtes en hardheden. Voor rug-, buik- en zijslapers en voor mensen met brede en mensen met smalle schouders. Ze bieden verlichting bij slaapproblemen die worden veroorzaakt door fysieke klachten.

  Dekbedden voor elk seizoen

  De temperatuur in bed moet ook aangenaam zijn om goed en ongestoord te kunnen slapen. Niets is vervelender dan wakker worden met koude voeten of badend in het zweet! Medipas biedt dekbedden voor elk seizoen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen – als wol, katoen, vlas en zijde – en zorgen ‘s nachts voor de nodige ventilatie. Weet u niet welk dekbed bij u past? Onze slaapexperts helpen u graag met een dekbed reset!

  Veelgestelde vragem

  Beddenzaak rijssen

  U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen, waar u de slaapsystemen van Medipas kunt zien en zelf ervaren. Onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies op maat.
  Doe onze gratis slaapscan op onze website, voor advies op maat, of plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten in Rijssen.
  Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen.
  De prijzen variëren per model en zijn maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.