Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Boxspring Nijverdal

Op slechts 10 minuten rijden van Nijverdal:

 • Luxe boxsprings
 • Medische matrassen
 • Extra comfortabele toppers

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Specialist voor boxsprings in Nijverdal e.o.

  Heerlijk slapen op de Sallandse Heuvelrug!

  Een boxspring van Medipas is een bed met een stijlvol ontwerp en hoge ergonomische kwaliteiten. Het is niets voor niets dat boxsprings ‘hotelbedden’ worden genoemd. Voeg hier een extra luxe matras aan toe en een comfortabele topper en uw vijfsterren ervaring is compleet! Bij ons stelt u uw boxspring zelf samen. U kiest het frame, het matras, een topper, kussen en luxe bedlinnen. En ook de stof, kleur en accessoires kunt u helemaal zelf bepalen. Wij zijn uw specialist voor een boxspring in Nijverdal en omgeving en helpen u graag aan passend advies en zorgeloze nachten op de Sallandse Heuvelrug!

  Uitgerust wakker worden?

  Kies voor een boxspring op maat!

  Droom weg op een boxspring van Medipas

  Onze boxsprings

  Onze boxsprings bestaan uit drie onderdelen: een gestoffeerde box (de bedombouw), een medisch matras en een topper. De constructie van meerdere matrassen op elkaar, ondersteunt de rug, nek en schouders tijdens het slapen. Hiermee voorkomt en/of verlicht u fysieke klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde slaaphouding. Er zijn verschillende uitvoeringen, in uiteenlopende prijsklassen. We voorzien u graag van passend advies.

  Medipas matrassen

  Onze medische matrassen worden op maat gemaakt. Hierbij houden we o.a. rekening met uw slaaphouding, lichaamsgewicht, de mate van nachtelijk transpireren en uw persoonlijke slaapwensen. Er zijn verschillende soorten, afmetingen en extra mogelijkheden. Een Medipas matras staat garant voor de beste nachtrust!

  Luxe toppers

  Topmatrassen vormen de bovenste laag van uw boxspring. Ze worden niet standaard meegeleverd. Met een topper zorgt u voor u extra slaapcomfort en hygiëne. De topper beschermt uw matras tegen vocht en vuil en kan gemakkelijk worden verwijderd. U kunt hem op 30 graden wassen in de wasmachine. In ons assortiment vindt u uiteenlopende soorten en maten.

  Veelgestelde vragem

  Boxsprings lp

  U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom in Rijssen! Onze medewerkers helpen u graag aan persoonlijk advies op maat.
  Elk slaapprobleem is anders. Doe onze gratis slaapscan voor advies op maat of plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten.
  Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen.
  De prijzen variëren per model en zijn maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.