Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Heerlijk slapen op een medisch matras van Medipas

Goed slapen is essentieel voor lichaam en geest. Gemiddeld brengen de een derde van ons leven slapend door, om onze spieren en gewrichten de nodige rust te gunnen. Slapeloosheid heeft meer impact dan u denkt. Zo kan het bijvoorbeeld klachten als hoofdpijn, pijnlijke spieren en gewrichten, paniekaanvallen en in het ergste geval zelfs depressies veroorzaken. Met de juiste ondersteuning voorkomt u lichamelijk en geestelijk leed! Een medisch matras van Medipas biedt uitkomst.

Een medisch matras op maat

Een medisch matras wordt op maat gemaakt en voldoet hierdoor aan al uw slaapwensen. Onze slaapadviseurs voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies. Hierbij kijken we o.a. naar uw slaaphouding en de mate van nachtelijk transpireren. Een medisch matras wordt zo gemaakt, dat hij de juiste ondersteuning biedt en voldoende ventileert. Er zijn twee verschillende uitvoeringen, waarmee u profiteert van optimaal slaapcomfort.

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Fysieke klachten?

  Kies voor een medisch matras van Medipas

  Heeft u last van slaapproblemen als gevolg van fysieke klachten zoals rugpijn of nekpijn? Medipas kan een medisch matras voor u maken, dat op maat wordt aangemeten. De metingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide specialisten met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van slaapcomfort. Op basis van uw klachten en de metingen, wordt een medisch matras volledig maat gemaakt. Hiermee hebben wij al veel mensen geholpen met verlichting van hun klachten.

  Last van slapeloosheid?

  Eindelijk uitgerust wakker worden

  Een medisch matras van Medipas zzzoomt in op uw persoonlijke slaapcomfort. Bye bye slapeloze nachten, hello uitgerust wakker worden!

  Medisch matras laten aanmeten: onze werkwijze

  Doorverwijzing & intake

  Na een verwijzing van uw behandelend arts of een therapeut, nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Hierbij proberen wij een zo goed mogelijk beeld van uw klachten en slaapbehoeften te vormen. Onze experts geven hierbij slaapadvies op maat.

  Meting & offerte

  Na de intake, wordt uw medische matras aangemeten. Dit doen wij met behulp van specialistische meetapparatuur. Omdat geen meting hetzelfde is en ieder zo zijn eigen slaapbehoeften heeft, maken wij graag een offerte op maat voor u!

  Levering & nacontrole

  Is de offerte akkoord, dan wordt uw matras geproduceerd. Onze service reikt tot in de slaapkamer! Wij zorgen ervoor dat hij keurig bij u thuis wordt afgeleverd en – indien u hier behoefte aan heeft – kunnen wij ook langskomen voor een nacontrole.