Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

De voordelen van een orthopedisch matras van Medipas

 • Kwalitatief hoogwaardig orthopedisch matras
 • Speciaal voor u op maat gemaakt
 • Leverbaar in verschillende uitvoeringen
 • Deskundig advies & nacontrole

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Ervaar een matras dat speciaal voor u is gemaakt

  Kies voor een orthopedisch matras van Medipas

  Afwijkingen en ziektes aan het steun- en bewegingsapparaat (botten, gewrichten, spieren, banden en pezen) zorgen vaak voor slaapproblemen. Als u hier ook last van heeft, dan is het zeker de moeite waard om een orthopedisch matras aan te schaffen. Medipas is gespecialiseerd in medische slaapsystemen en maakt uw orthopedisch matras speciaal voor u op maat! Dankzij onze unieke techniek kan het matras op elk moment worden aangepast als uw lichaam daarom vraagt.

  Heeft u last van lichamelijke klachten?

  Een orthopedisch matras biedt verlichting

  Onze werkwijze

  Verwijzing & intake

  U komt bij ons terecht na een verwijzing van uw orthopeed, fysiotherapeut of reumatoloog. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maken wij een grondige inventarisatie van uw klachten en vertellen we u over de mogelijkheden.

  Meting & offerte

  We bepalen de combinatie voor het juiste kussen en matras, welke met speciale meetapparatuur worden aangemeten. Daarna ontvangt u een offerte van ons. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt uw orthopedisch matras volledig voor u op maat wordt gemaakt.

  Levering & controle

  Wij leveren uw op maat gemaakt orthopedisch matras en kussen bij u thuis. Na een aantal weken kunnen onze specialisten indien gewenst langskomen om een nacontrole uit te voeren. Zo kunnen we altijd een optimaal ligcomfort realiseren!