Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Ontdek het gezondheidskussen van Medipas

 • Op maat gemaakt nekpijn kussen
 • Leverbaar in soft en medium variant
 • Antiallergisch en stofvrij
 • Geschikt voor rug- en zijslapers

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Last van nekpijn?

  Kies voor een nekpijn kussen van Medipas

  Het nekpijn kussen van Medipas is een gezondheidskussen dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Het bevat een kern van 60% natuurlatex voor een maximale elasticiteit en is voorzien van een ingebouwde nekondersteuning en schouderuitsparing, waardoor de nekwervels optimaal ondersteund worden en de luchtwegen vrij liggen. Daarbij is het gezondheidskussen voorzien van een gebreide DAP® tijk die zich extra aanpast aan de contouren van uw hoofd en nek.

  Ontdek wat het juiste kussen voor u kan doen

  Ervaar een optimale, natuurlijke ondersteuning

  Over Medipas

  Ons bedrijf

  Medipas is een familiebedrijf dat wordt gerund door de broers Mark en Arie Nijkamp. Zij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en beschikken over een gedegen kennis van het menselijk lichaam.

  Doorverwijzing

  U komt bij Medipas terecht wanneer u een verwijzing heeft ontvangen van uw behandelend arts, chiropractor of (fysio)therapeut. Het intakegesprek bij Medipas is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

  Werkwijze

  Eerst trachten we een zo goed mogelijk beeld van uw klachten te krijgen. Vervolgens gebruiken we speciale meetapparatuur om metingen te verrichten, zodat wij de juiste combinatie van matras en nekpijn kussen kunnen bepalen.