Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Boxspring Almelo

Op slechts 20 minuten rijden van Almelo:

 • Boxsprings op maat
 • Luxe toppers
 • 25 jaar ervaring in slaapcomfort

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Specialist voor boxsprings in Almelo e.o.

  Twentse nachten zijn heerlijk!

  Met een boxspring van Medipas moet u twee wekkers zetten om u niet te verslapen! Onze boxsprings worden op maat samengesteld en zijn opgebouwd uit onderdelen die aan alle hedendaagse slaapwensen voldoen. Een luxe bedombouw bijvoorbeeld, een medisch matras en een matrastopper voor extra comfort. De stof, kleur en accessoires kiest u zelf. Wij zijn uw specialist voor een boxspring in Almelo en omgeving en helpen u graag aan passend advies voor een fijne nachtrust!

  Slapeloze nachten?

  Kies voor een boxspring op maat!

  Boxsprings, matrassen en toppers

  Het comfort van een boxspring

  Boxsprings zijn populair. Dat is ook niet zo gek, ze bieden vele voordelen ten opzichte van een doorsnee lattenbodem of bedbodem met springveren. De constructie van meerdere matrassen op elkaar, ondersteunt uw rug beter dan elk ander bed. De vele variaties en de diversiteit in maten in ons assortiment, maken het mogelijk om voor iedere slaapkamer een passende boxspring te vinden.

  Medipas matrassen

  De boxsprings van Medipas zijn voorzien van een medisch matras. Deze wordt op maat gemaakt aan de hand van uw slaaphouding, lichaamsgewicht en persoonlijke wensen op het gebied van comfort. Er zijn verschillende soorten, afmetingen en extra mogelijkheden. Een medisch matras zorgt voor een goede houding tijdens het slapen en voorkomt fysieke en mentale klachten op termijn.

  Luxe matrastoppers

  Een topper is een dun topmatras die het slaapcomfort afmaakt. Als u kiest voor een boxspringmatras, adviseren wij om ook een topper aan te schaffen. Deze wordt niet standaard geleverd bij een boxspring. Een topper bepaalt het liggevoel. Ook hier kiest u uit verschillende mogelijkheden: hard, zacht, dik, dun en diverse materialen.

  Veelgestelde vragem

  Boxsprings lp

  U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom in Rijssen! Onze medewerkers helpen u graag aan persoonlijk advies op maat.
  Elk slaapprobleem is anders. Doe onze gratis slaapscan voor advies op maat of plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten.
  Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen.
  De prijzen variëren per model en zijn maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.