Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Boxspring Rijssen

 • Luxe boxsprings
 • Comfortabele toppers
 • Gratis slaapadvies op maat

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Specialist voor boxsprings in Rijssen e.o.

  Slapen als een pro!

  Voor een heerlijke nachtrust, met een optimale ondersteuning, kiest u voor een boxspring. Boxsprings worden ook wel hotelbedden genoemd en dat is niet voor niets. Ze zijn luxe en bieden het comfort waar u van droomt! Of u nou een rug-, zij- of buikslaper bent: in onze boxsprings slaapt u als een pro! Wij zijn uw specialist voor een boxspring in Rijssen en omgeving. U vindt ons aan de Ambachtsstraat 5, op het industrieterrein. Laat u online inspireren of kom vrijblijvend proefliggen in onze showroom. U bent van harte welkom!

  Een bed, afgestemd op uw slaapwensen?

  Stel zelf uw eigen boxspring samen!

  De slaapsystemen van Medipas

  Boxsprings op maat

  In een boxspring van Medipas slaapt u in een vijfsterren bed. Op onze website vindt u diverse soorten, maten en mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld onze super-de-luxe elektrische boxsprings, stijlvolle boxsprings van Boxholm en bijpassende nachtkastjes. De stof, kleur, het matras en de afmetingen kunt u naar eigen wens samenstellen.

  Medipas matrassen

  Onze boxsprings worden geleverd in combinatie met een medisch matras. Die wordt op maat gemaakt. Hierbij kijken we o.a. naar uw slaaphouding, lichaamsgewicht en de mate van nachtelijk transpireren. Er zijn verschillende mogelijkheden qua vulling. Een medisch matras ondersteunt een goed houding gedurende de nachtelijke uren en zorgt ervoor dat vocht wordt opgenomen en afgevoerd.

  Matrastoppers

  Een matrastopper biedt extra luxe. Hiermee kunt u het matras ‘aftoppen’. Een aanvulling op uw slaapcomfort, die niet standaard is inbegrepen. Wij verkopen topmatrassen met verschillende soorten vulling. De voorkeur verschilt per persoon. U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom!

  Veelgestelde vragem

  Boxsprings lp

  U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom in Rijssen! Onze medewerkers helpen u graag aan persoonlijk advies op maat.
  Elk slaapprobleem is anders. Doe onze gratis slaapscan voor advies op maat of plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten.
  Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen.
  De prijzen variëren per model en zijn maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.