Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
testimonials
team

De voordelen van een hoofdkussen op maat

  • Ingebouwde nekondersteuning en schouderuitsparing
  • Verlichting van fysieke klachten
  • Antiallergisch, stofvrij, koel en keerbaar
  • Geen slaapproblemen meer
  • Uitgerust wakker worden!

Slaapadvies op maat?

Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

De beste nachtrust die u ooit hebt gehad

Een hoofdkussen op maat voor goede nachtrust

Hoofdkussens zijn er in vele soorten en maten, maar biedt uw kussen de juiste ondersteuning? Om uitgerust wakker te worden is het belangrijk dat uw hoofd en nekwervels gedurende de nacht tot rust komen. Dit voorkomt fysieke klachten en zorgt ervoor dat u overdag voldoende energie heeft. Een kussen moet matchen met uw slaaphouding. Of u nu een rug-, buik- of zijslaper bent: wij helpen graag met een hoofdkussen op maat.

Slaapt u slecht?

Ontdek hoeveel verschil een hoofdkussen op maat kan maken

Medipas hoofdkussens

Een Medipas hoofdkussen wordt speciaal aangemeten aan de hand van uw lichaamsbouw en persoonlijke slaapbehoefte. Er zijn verschillende hoogtes en hardheden. Geschikt voor zowel rug- als zijslapers en een uitkomst voor mensen met slaapproblemen, zelfs als deze worden veroorzaakt door fysieke ongemakken. De vulling is gemaakt van 60% natuurlatex voor maximale elasticiteit en slaapgenot. Met een gezondheidskussen van Medipas, dan gaat u onbezorgd de nacht in.

Het hoofdkussen voor elke slaaphouding

Een hoofdkussen zorgt ervoor dat uw hoofd gedurende de nacht niet te ver voorover, achterover of opzij hangt en uw nekwervels tot rust kunnen komen. De beste slaaphouding is wanneer de nekwervels in een rechte lijn liggen met uw ruggengraat. Bij de keuze voor een hoofdkussen is uw slaaphouding belangrijk. Slaapt u op uw rug, buik of zij?

Rugslapers

Rugslapers hebben een kussen nodig dat in de nek wat hoger is dan bij het achterhoofd. Hiermee voorkomt u dat de nekwervels te veel voor- of achterover buigen tijdens het slapen.

Buikslapers

Mensen die op hun buik slapen kunnen het best kiezen voor een dunner kussen. De buikhouding is een slaappositie die wordt afgeraden door experts, omdat uw hoofd zijwaarts op het kussen leunt en hierdoor haaks op uw lichaam ligt. De nek- en rugwervels liggen in dat geval niet in één lijn met elkaar maar gedraaid. Met een dun kussen beperkt u de kans op fysieke klachten tot een minimum.

Zijslapers

Slaapt u op uw zij? Dan heeft u juist een dikker hoofdkussen nodig. Het is ook belangrijk dat de schouders niet op het kussen steunen. Het kussen begint dus in de nek, voor optimale ondersteuning van de wervels en een rechte houding ten opzichte van de rug.

Bent u toe aan een goede nachtrust?

Maak een afspraak voor advies op maat!

Onze werkwijze

Intake

Na een doorverwijzing van uw behandelend arts of therapeut maken we een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij Medipas. U krijgt van ons een vragenformulier om in te vullen.

Meting en offerte

De metingen worden verricht met speciale meetapparatuur. De combinatie van het matras en hoofdkussen wordt bepaald. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Levering en nacontrole

Gaat u akkoord met de offerte, dan maken wij uw matras op maat. Na de levering kunt u er indien gewenst voor kiezen om uw ligcomfort te laten controleren door één van onze specialisten.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ongeveer drie jaar geleden een apneu kussen gekocht bij medipas toen geholpen door Arie ben toen zeer serieus genomen met mijn probleem en dat kweekt vertrouwen! nu eind 2019 een boxspring met twee apparte matrassen gekocht de een voor mijn vrouw die matras is wat zachter en met latex dek laag afgewerkt en die van mij met koudschuim en de matras is veel harder omdat ikzelf veel zwaarder ben dan mijn vrouw wij zijn zeer goed geïnformeerd en geadviseerd door Mark alle tijd genomen en moeten zeggen nu wij er zes weken op slapen WOW! wat een bed zowel de afwerking kwaliteit als het comfort de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en zeker niet hoger dan bij de betere bedden specialisten  dit hebben wij vooraf natuurlijk ook gecheckt! erg erg tevreden over MEDIPAS

Jan

Een tijdje geleden heeft Medipas een nieuw matrasonderdeel en een nieuw kussen geleverd. Deze vernieuwing bevalt mij bijzonder goed, de rugklachten zijn verdwenen! Hopelijk kan ik hier weer een tijdje (klachtenvrij) mee vooruit.

Dick van den Noort

In 2017 hebben wij een prachtige boxspring besteld bij Medipas.  We zijn erg goed geholpen door Mark wat resulteerde in een perfect slaapsysteem op  maat.

Hans van der Stouw
Directeur Bandwerk merkenbouwers

Service is het credo! Al bij de eerste indruk kwam Mark Nijkamp op ons over als een gedreven specialist. Hij heeft vrijwel een hele avond besteed aan uitleg over allerlei keuzes bij het kopen van een goed bed. Vooral zijn deskundigheid viel ons daarbij op. Nadat wij het bed besteld hadden, kregen wij te maken met levertijd. Die liep echter voor ons onaanvaardbaar op. Maar Mark loste ook dit probleem uitstekend en heel professioneel op. Hij belde ’s avond en zonodig in het weekend. Niets was hem teveel. Gewoon klasse. Nu het bed eenmaal staat merken wij dat een goed bed beslist een gedegen en deskundige voorbereiding vergt. Wij genieten er van. Mark: dank voor je uitstekende begeleiding en support tijdens het traject. Medipasmatras: Zeer aanbevolen!! Fam. Nijkamp, Rijssen (geen familie)

Wim Nijkamp

Op aandringen van mijn vrouw ben ik gaan zoeken op Google naar een kussen die oplossingen zou kunnen bieden voor het slapen met een volgelaatsmasker van een c-pap apparaat omdat als je een zware apneu hebt zo een apparaat moet gebruiken. Na veel zoeken ben ik bij Medipas uitgekomen en moet zeggen dat mijn problemen erg serieus genomen werden,ook het inmeten van de kussen speciaal voor mij ging anders dan ik had gedacht,dus geen meetlint weegschaal en breedte van mijn schouders meten maar met zeer geavanceerde apparatuur werd de nekspanning en het gewicht van het hoofd gewogen met die gegevens is een gezondheidskussen  voor mij gemaakt. Toen ik dit kussen thuis kreeg en op bed had gelegd naast het kussen van mijn vrouw was het eerste wat ik dacht (dat is best veel geld voor zo weinig kussen) en toen ik er op ging liggen dacht ik moet dit het zijn? Maar na een nacht te hebben geslapen dacht ik “dat is best veel kussen voor weinig geld” en nu dat ik er al een tijdje op slaap is hij voor mij onbetaalbaar geworden. En waarom? Als u zelf apneu hebt zal u weten dat dit geen pretje is zeker niet om te slapen met een volgelaatmasker iedere keer als je je omdraait dan gaat het masker scheef zitten en heb je luchtlekkage dus moet je het masker weer recht zetten dit komt omdat het normale kussen te zacht is en je erin wegzakt dan heb je ook nog dat je onbewust continu ligt te zoeken naar de beste lig houding daar word je nog moeër van dan als je al bent en ook krijg je nek klachten! Als je dan een gezondheid/apneu kussen hebt dan kun je het slapen toch echt een stuk comfortabeler maken het luchtlekken en zoeken naar de beste slaaphouding zijn zo goed als voorbij ook de nekpijn is een stuk minder geworden,ik ben erg blij en tevreden met mijn apneu kussen echt een aanrader!!

Jan Kokhuis