Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Beddenzaak Nijverdal

Op slechts 10 minuten rijden van Nijverdal:

 • Professioneel slaapadvies
 • Matrassen op maat
 • Anti-allergische gezondheidskussens

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  De beddenzaak voor Nijverdal e.o.

  Comfortabele nachten en uitgeruste ochtenden

  Medipas is dé beddenzaak voor Nijverdal en omgeving. Voor uitgeruste ochtenden op de Sallandse Heuvelrug! Wij zijn al meer dan 25 jaar expert in slaapcomfort. In die tijd zijn we volop blijven ontwikkelen. Onze specialisten weten alles over verschillende slaaphoudingen, de juiste ondersteuning, goede ventilatie en anti-allergische matrassen en beddengoed. U kunt online gratis en vrijblijvend onze slaapscan doen, maar u bent ook van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom in Rijssen! Welk gezondheidskussen, matras of dekbed het best bij u past is o.a. afhankelijk van: uw slaaphouding, lichaamsgewicht, de mate van nachtelijk transpireren en van uw persoonlijke wensen.

  Wegdromen op een matras op maat?

  Dag slapeloosheid, fysieke klachten en allergie!

  De slaapsystemen van Medipas

  Matrassen

  Met de juiste ondersteuning tijdens het slapen voorkomt u lichamelijke en geestelijke klachten. We brengen gemiddeld immers een derde van ons leven door in bed! Een  matras van Medipas biedt uitkomst. Deze wordt op maat gemaakt en voldoet aan al uw persoonlijke slaapwensen.  Uw matras wordt zo gemaakt, dat hij de juiste ondersteuning biedt en voldoende ventileert.

  Gezondheidskussens

  Onze gezondheidskussens zijn leverbaar in verschillende hoogtes en hardheden. Ook deze worden op maat aangemeten, op basis van uw lichaamsbouw en de behoefte aan ondersteuning. Een gezondheidskussen is geschikt voor rug-, buik- en zijslapers en biedt verlichting voor mensen met slaapproblemen, ook als deze worden veroorzaakt door fysieke klachten. Het zonesysteem is voorzien van een schouderuitsparing. Hiermee bieden onze kussens een stabiele ligging en optimale ondersteuning voor de nekwervels.

  Dekbedden van natuurlijk materiaal

  Niets is vervelender dan ‘s nachts wakker worden met koude voeten! Om dit te voorkomen, biedt Medipas voor elk seizoen een geschikt dekbed. Deze worden gemaakt van natuurlijke materialen, die goed ventileren en geschikt zijn voor mensen die last hebben van stof- en/of huidallergieën. Met onze dekbedden heeft u het nooit te warm of te koud in bed! Weet u niet welk dekbed bij u past? Onze slaapexperts helpen u graag met een dekbed reset!

  Veelgestelde vragem

  Beddenzaak rijssen

  U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen, waar u de slaapsystemen van Medipas kunt zien en zelf ervaren. Onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies op maat.
  Doe onze gratis slaapscan op onze website, voor advies op maat, of plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten in Rijssen.
  Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen.
  De prijzen variëren per model en zijn maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.