Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
testimonials
team

Beddenzaak Almelo

Op slechts 20 minuten rijden van Almelo:

 • Advies op maat
 • De beste merken
 • Slaapsystemen aangepast op uw houding

  Slaapadvies op maat?

  Bel ons via 0548 - 22 63 10 of vul onderstaand formulier in. We helpen u graag!

  Kies voor een matras op maat!

  Voor een diepe slaap en uitgeruste ochtenden

  Slapeloze nachten en ochtenden waarop u het liefst meteen weer terug naar bed gaat zijn verleden tijd met een matras van Medipas! Wij zijn dé beddenzaak voor Almelo e.o. Onze slaapexperts geven niet alleen advies op maat, maar stemmen onze producten ook helemaal af op uw wensen. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met uw slaaphouding, lengte en gewicht, de mate van nachtelijk transpireren en met eventuele allergieën. Alles om het u zo aangenaam mogelijk te maken in bed en om fysieke en mentale klachten, die een slechte slaaphouding kunnen veroorzaken, tegen te gaan!

  Last van slapeloosheid en fysieke klachten in bed?

  Droom weg op een Medipas matras!

  Onze matrassen zijn uitvoerig getest en gecheckt

  De beste ondersteuning voor een goede nachtrust

  De juiste ondersteuning is the key voor een goede nachtrust. Wie niet minimaal 7 á 8 uur per nacht slaapt kan last krijgen van fysieke en mentale klachten. Onze matrassen zijn er voor buik-, rug- en zijslapers en worden helemaal aangepast op uw slaapwensen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf hoeveel vulling het matras heeft: soft, medium of stevig – en kunt u uit verschillende matrashoogtes kiezen. Doe onze gratis slaapscan en droom weg op een Medipas matras op maat!

  Nooit meer klamme nachten met goede ventilati

  Wordt u badend in het zweet wakker en heeft u vervolgens moeite om weer in slaap te komen? Dit kan uw nachtrust behoorlijk verstoren! Onze slaapsystemen nemen het vocht op en voeren het af. En in onze collectie vindt u ook speciale gezondheidskussens, waarmee u letterlijk uw hoofd koel houdt in bed!

  Hypoallergene slaapsystemen

  De slaapsystemen van Medipas – onze matrassen, dekbedden, gezondheidskussens en bedlinnen – zijn hypoallergeen en hierdoor perfect voor mensen die last hebben van allergieën. Voor huisstofmijt bijvoorbeeld of voor bepaalde synthetische stoffen. We gebruiken natuurlijke materialen als wol, katoen, vlas en zijde. Hiermee profiteert u van jarenlang ligcomfort en kunt u 100% natuurlijk slapen!

  Veelgestelde vragem

  Beddenzaak rijssen

  U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen, waar u de slaapsystemen van Medipas kunt zien en zelf ervaren. Onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies op maat.
  Doe onze gratis slaapscan op onze website, voor advies op maat, of plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten in Rijssen.
  Een Medipas matras op maat kan geleverd worden in twee uitvoeringen: een cassette uitvoering of een uitvoering met luchtkernen die u zelf kunt instellen.
  De prijzen variëren per model en zijn maatwerk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.